نماد آخرین خبر

«بلالوت» را به سبک مردم بندرعباس بپزيد

منبع
سرآشپز پاپيون
بروزرسانی
«بلالوت» را به سبک مردم بندرعباس بپزيد

سرآشپز پاپيون/ مواد لازم:
رشته فرنگي (ورميشل)
۱/۲ بسته شکر
۱/۴ پيمانه گلاب
۲ قاشق غذا خوري
زعفران دم کرده به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم
طرز تهيه:
۱. در يک قابلمه آب را جوش بياوريد و به مدت ۳-۴ دقيقه رشته را در آن بپزيد؛ و آب کش کنيد. رشته را کمي سفت برداريد، چون اگر کاملا نرم باشد، بعد از اضافه کردن شکر شفته خواهد شد.
۲. کف قابلمه مقداري روغن يا کره بريزيد و يک لايه رشته روي آن‌ها بريزيد و اندکي شکر روي رشته بپاشيد. سپس بقيه رشته را ريخته و باقيمانده‌ي شکر را به همراه گلاب و کمي روغن روي آن بريزيد و با هم مخلوط کنيد.
۳. سپس کمي زعفران دم کرده روي آن بريزيد. در قابلمه را گذاشته و صبر کنيد تا براي مدت ۱۰ الي ۱۵ دقيقه روي شعله ملايم دم بکشد.
از ته ديگ خوشمزه اين غذا که با شکر کاراملي شده واقعا نمي‌شه گذشت.
ميزان شکر اين غذا سليقه‌اي هست.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره