ميز اردور/ نان مغزدار مقوي و سالم
خراسان/ چي لازم دارم:
آرد - بيش از يک کيلوگرم
شکر-يک ليوان
تخم مرغ -۲عدد
روغن مايع –يک ليوان
شير ولرم -۲ ليوان
خميرمايه فوري -۲ قاشق غذاخوري
مواد داخل نان
کنجد - به اندازه لازم
هل - به اندازه کافي
شکر - به اندازه لازم
گردوي خرد شده - به اندازه لازم
چطور بپزم:
۱- براي درست کردن اين نان ها بايد تخم مرغ را با روغن ، شير ،شکر و خمير فوري مخلوط کنيد و خوب هم بزنيد . بعد کم کم آرد را به آنها اضافه کنيد و ورز دهيد.
2- آنقدر آرد را اضافه کنيد که خمير به دست نچسبد.سپس خمير را بپوشانيد و در جاي گرم و تاريک به مدت ۲ ساعت استراحت دهيد.
3- براي مواد مياني نان هم مغزها را با شکر و هل مخلوط کنيد و داخل خمير نان ها بريزيد.4- پس از گذشت ۲ ساعت که خمير پف کرد و حجمش افزايش يافت مقداري از آن را برداريد و با دست گرد و با انگشت وسط آن چال حفره ايجاد کنيد و از مواد مياني نان داخل آن بريزيد و خمير را ببنديد.
5- يک طرف نان را هم در کنجد بغلطانيد.سپس نان ها را در فر بپزيد.