دارچين کپک مواد غذايي را از بين مي برد
هفت گنج/ «دارچين» که در بسياري از نان ها و شيريني ها بعنوان ادويه استفاده مي شود، در خارج از کشور بعنوان ماده ضدکپک در بسته بندي موادغذايي استفاده مي شود.
با وجود شيريني و عطر موجود در اين ماده، دارچين مي تواند عامل نابودي ميکروب ها شود.
اين ماده در مصر باستان در موميايي کردن مورد استفاده قرار مي گرفته است. با توجه به اين خصوصيت، محققان اسپانيايي از قابليت ضدميکروبي «دارچين» براي توليد نوعي بسته بندي ضدکپک استفاده کرده اند.
آنها اعلام کردند بر اساس آزمايش هاي به عمل آمده، کاغذي که داراي ۶درصد از روغن دارچين باشد تا ۹۶درصد از گسترش کپک در سطح ناني که از قبل دچار کپک زدگي شده بود، جلوگيري کرده و مي تواند تازگي نان را تا ۱۰روز حفظ کند.
محققان دانشگاه «زاراگوزا» اعلام کردند پوشش هاي پلاستيکي دارچين دار هم اکنون مورد استفاده تجاري قرار گرفته و مي تواند در حفظ و تازگي ميوه ها، سبزيجات و گوشت نيز موثر باشد.
بر اساس گزارش «نيويورک تايمز»، گاهي استفاده از اين پوشش ها باعث انتقال عطر دارچين به مواد غذايي مي شود. همچنين استفاده مستقيم از اين ماده براي حفظ مواد غذايي به دليلي عدم آزادسازي مواد حفاظتي آن زياد تاثيرگذار نخواهد بود.