صفر تا صد تهيه چيپس ذرت خانگي
کوکپد/ مواد لازم
1 عدد تخم مرغ
آرد ذرت 3 قاشق سوپ خوري يا 30 گرم
نشاسته ذرت 3 قاشق سوپ خوري يا 30 گرم
آرد سفيد قنادي 2 قاشق سوپ خوري يا 25 گرم
شير کمتر از يک دوم ليوان
زعفران نوک قاشق چاي خوري به دلخواه
نمک ، فلفل سياه ، پودر سير ، آويشن به مقدار لازم
مراحل
من شير رو حدود يک سانت کمتر از نصف ليوان زدم. نمک را نصف قاشق چاي خوري زدم و ادويه هارو چشمي از هر کدوم در حد نصف قاشق چاي خوري کمتر زدم.
همه مواد رو مخلوط کنيد و خوب با همزن دستي يا چنگال بزنيد تا يک دست بشه
از قالب شيريني پنجره اي استفاده کنيد. قالب شيريني پنجره اي رو از قبل کمي در داخل روغن داغ بگذاريد تا قالب داغ بشه. قالب نبايد سرد باشه. (قالب خيلي خيلي هم نبايد داغ باشد)
قالب را وقتي داخل مواد مي زنيد نبايد مواد روي قالب را بگيرد و گرنه از قالب جدا نمي شود. چون قالب داغه بايد وقتي آن را داخل مواد مي زنيد صداي جيز بدهد و يک لايه خمير به قالب بچسبد.
وقتي قالب را که حاوي خمير چيپس ذرت است را درون روغن داغ مي زنيد مرتب تکان دهيد تا از قالب جدا شود.
سريع سرخ مي شود پس دقت کنيد نسوزد. روي يه دستاما بگذاريد روغن اضافه ش گرفته بشه.(من به مواد ۱۰ دقيقه استراحت دادم)
بعد از پخت با سس ميل کنيد. حتي بدون سس هم خوشمزه س.
با اين دستور ۴۵ تا دونه درست کردم
نوش جان🌹