طرز تهيه ميني کيک هويج با سس پنير خامهاي
کتاب کاله/ ميني کيک هويج از آن دسته کيکهايي است که نه تنها عطر بسيار خوشي دارد بلکه به لطف وجود شکر قهوهاي، گردو بو داده شده و پوست ليمو رنده شده در خميرش، مزه خاص آن بهتر از هر کيک خانگي ديگري در ذهنتان خواهد ماند. بافت اين کيک بسيار نرم و اسفنجي است و با روکش پنيرياش ترکيبي خوشمزه و دوست داشني را به وجود ميآورد. طعم شيرين اين کيک بسيار متعادل است و به هيچ وجه دلتان را نخواهد زد.
شما با دنبال کردن ادامه اين مطلب و انجام دادن همه مراحل مطابق دستور زير ميتوانيد به راحتي اين ميني کيک هويج با سس متفاوتش را تهيه کنيد و از طعم آن در يک عصر دلنشين پاييزي لذت ببريد. همراه ما باشيد.
مواد لازم براي تهيه ميني کيک هويج
هويج خرد شده350 گرم
تخم مرغ بزرگسه عدد
روغن مايع يک سوم پيمانه
گردو خرد شدهنصف پيمانه
آرد گندم يک و نيم پيمانه
بيکينگ پودر يک و نيم قاشق چايخوري
پودر دارچين يک قاشق چايخوري
پودر زنجبيليک قاشق چايخوري
جوش شيرين يک قاشق چايخوري
نمک نصف قاشق چايخوري
شکر قهوهاي نصف پيمانه
ماست ايسلندي نصف پيمانه
عصاره وانيليک قاشق چايخوري
پوست ليمو رنده شده يک قاشق چايخوري
طرز تهيه ميني کيک هويج با سس پنير خامهاي
مرحله اول
کيک هويج يکي از خوراکيهاي خوشمزهاي است که ميتوانيد با ترکيب آن با ساير مواد طعمي دلنشين براي عصر روز پائيزي خود بسازيد. براي مثالکيک هويج و قهوه اسپرسو يا کيک هويج و دارچين دو نوع پرطرفداري هستند که ميتوانيد به راحتي آنها را در خانه تهيه و نوش جان کنيد. ميني کيک هويج با سس خامهاي هم يکي از چندين نوع اين کيک دوستداشتني است که گزينهاي مناسب براي دورهميها و مهمانيهاي شما محسوب ميشود.
براي تهيه اين ميني کيک هويج خوشمزه ابتدا بايد فر را روشن کنيد و درجه حرارت آن را روي 180 درجه سانتي گراد تنظيم کنيد تا گرم شود. کف 12 عدد قالب ميني کيک يا قالب مافين را با مقداري روغن چرب کنيد.
مرحله دوم
گردوها را از وسط نصف کنيد و داخل يک ماهيتابه بريزيد. ماهيتابه را روي حرارت ملايم قرار دهيد و گردوها را براي چند دقيقه داخل ماهيتابه تفت دهيد تا رنگشان تغيير کند و تيرهتر شود. گردوهاي تفت داده شده را از ماهيتابه خارج کنيد و داخل غذا ساز بريزيد و براي مدت کوتاهي مخلوط کنيد تا کمي خرد شوند. توجه داشته باشيد که گردوها آسياب نشوند.
مرحله سوم
يک کاسه بزرگ برداريد و نصف پيمانه گردو خرد شده داخل آن بريزيد. يک و نيم پيمانه آرد گندم را الک کنيد و به کاسه اضافه کنيد. يک و نيم قاشق چايخوري بيکينگ پودر را به همراه يک قاشق چايخوري جوش شيرين اضافه کنيد. سپس يک قاشق چايخوري پودر دارچين و يک قاشق چايخوري پودر زنجبيل اضافه کنيد. نصف قاشق چايخوري نمک اضافه کنيد و همه مواد را با يک قاشق هم بزنيد تا خوب مخلوط شوند.
مرحله چهارم
يک کاسه ديگر برداريد ونصف پيمانه شکر قهوهاي داخل کاسه بريزيد. سپس نصف پيمانه ماست ايسلندي و يک سوم پيمانه روغن را اضافه کنيد. قسمتهاي سبز پوست يک عدد ليمو را با دقت رنده کنيد و يک قاشق چايخوري از آن را به بقيه مواد اضافه کنيد. سه عدد تخم مرغ را بشکنيد و زرده و سفيده آن را داخل کاسه بريزيد. همه مواد را خوب مخلوط کنيد. سه پيمانه هويج رنده شده را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنيد و خوب هم بزنيد.
مرحله پنجم
مخلوط هويج و تخم مرغ را داخل کاسه حاوي مواد خشک بريزيد و با همزن برقي هم بزنيد. هنگامي که همه مواد خوب مخلوط شدند همزن را خاموش کنيد و از کاسه خارج کنيد. خمير آماده شده کيک را بين قالبهاي چرب شده به طور مساوي تقسيم کنيد. قالبها را داخل فر از پيش گرم شده قرار دهيد.
مرحله ششم
پس از گذشت 20-22 دقيقه در فر را باز کنيد و يک سيخ چوبي يا چنگال را در مرکز کيک فرو کنيد. اگر سيخ چوبي يا چنگال به صورت کاملا تميز خارج شد يعني ميني کيکها پخته شدهاند. در غير اين صورت اجازه دهيد ميني کيکها چند دقيقه بيشتر داخل فر بپزند. پس از پخت ميني کيکها قالبها را با احتياط از فر خارج کنيد و کنار بگذاريد تا خنک شوند. پس از حدود 15 دقيقه ميني کيکها را با احتياط از قالبها خارج کنيد و روي قفسه سيمي مخصوص قرار دهيد تا کاملا خنک شوند.
مرحله هفتم
در همين حين، سس مخصوص ميني کيک را آماده کنيد. براي اين کار ابتدا پنير خامهاي ويلي را از يخچال خارج کنيد و اجازه دهيد تا چند دقيقه در دماي اتاق بماند.
نصف پيمانه پودر قند را داخل يک کاسه متوسط بريزيد. دو قاشق غذاخوري پنير خامهاي به آن اضافه کنيد. آب يک ليمو را داخل يک ظرف جدا بگيريد و يک قاشق چايخوري از آن را داخل کاسه بريزيد. يک قاشق چايخوري عصاره وانيل را همراه با مقداري نمک به بقيه مواد اضافه کنيد. همه مواد را به کمک يک چنگال مخلوط کنيد. پس از اين که ميني کيکها کاملا خنک شدند، حدود يک قاشق چايخوري از سس را روي هر ميني کيک بريزيد و با استفاده از پشت قاشق سس را روي کيک پخش کنيد. ميني کيکهاي هويجي آماده شدهاند. آنها را داخل ظرف مورد نظرتان بچينيد و سرو کنيد، نوش جان.
نکات
در مرحله اول براي چرب کردن قالبها بهتر است روغن را در کف قالب اسپري کنيد سپس با يک قلمو آن را به صورت يکنواخت در کف قالب و کنارههاي آن پخش کنيد.
براي اين که هويج زير دندان حس بشود ميتوانيد آن را به صورت درشت رنده کنيد.
ميني کيکهاي هويجي را ميتوانيد با مقداري گردو خرد شده و کشمش تزئين کنيد.