ميز اردور/ کرپ شکلاتي براي بچه هايي که بهانه ميان وعده مي گيرند
پارسي دي/ کرپ شکلاتي از انواع مختلف کرپ است که يک ميان وعده بسيار سبک و آسان است و شما مي توانيد آن را با ميوه هاي مختلف و يا عسل سرو کنيد.اگر دوست داريد تنوع در وعده هاي صبحانه يا عصرانه بدهيد حتما کرپ شکلاتي را امتحان کنيد. اولين بار در منطقه در غرب فرانسه مردم آنجا با مخلوط گندم سياه آسياب شده و کمي کره آب و نمک آن را ابداع کردن آنها مايه کرپ را روي صفحات داغ مي ريختن و با کمک ابزار هاي چوبي آن را پخش مي کردند و ميپختن. امروزه که بيشتر وسايل کرپ در دسترس است شما بدون نياز به کافه يا رستوران ها مي توانيد با رسپي امروز اين کرپ را در منزل براي خانواده و کودکان خود تهيه کنيد.
چي لازم دارم:
تخم مرغ ۱ عدد
شير ۲ پيمانه
آرد ۱ پيمانه
شکر ۲ ق غذا خوري
روغن مايع ۲ ق غذا خوري
وانيل ۱/۴ ق چاي خوري
کره به مقدار لازم
شکلات و ميوه به مقدار لازم
چطور بپزم:
مرحله اول : تهيه مايه کرپ
ابتدا تخم مرغ و شکر و وانيل را با دور تند همزن خوب بزنيد تا کرم رنگ و سبک شود سپس به ترتيب روغن و شير را اضافه کرده و با افزودن هر کدام ۱ دقيقه ديگر هم مي زنيم در انتها آرد را که از قبل سه بار الک کرديم طي ۳ مرحله به مخلوط مون اضافه مي کنيم تا کاملا مايع کرپ يکدست شود و براي اينکه مطمئن باشيم گوله آرد داخلش نباشد يک بار از صافي رد مي کنيم.
مرحله دوم : پخت کرپ شکلاتي
داخل تابه نچسب با قلمو مقداري کره بماليد تا چرب شود نياز نيست خيلي بريزيد در حد چرب شدن کافي مي باشد با ملاقه از مواد کرپ برداشته و داخل تابه مي ريزيم و تابه را تکان مي دهيم تا مايه کرپ همه جاي تابه پخش شود سپس زماني که روي کرپ حباب زد بر مي گردانيم و طرف ديگر کرپ را ميپزيم و به همين ترتيب کرپ ها را حاضر کرده و روي هم مي گذاريم و يک کيسه فريزر روي آنها مي کشيم.
مرحله آخر
شکلات را خرد کرده و روي حرارت غير مستقيم قرار مي دهيم تا ذوب شود هرکدام از کرپ را باز کرده مقداري شکلات آب شده داخلش ريخته و رول مي کنيم (مي توانيد مقداري موز يا توت فرنگي نيز در وسط رول بگذاريد) به همين صورت کرپ شکلاتي را حاضر کرده و در ظرف چيده همراه با چاي يا قهوه ميل کنيد. نوش جان
نکات کليدي در تهيه کرپ شکلاتي
مي توانيد از عسل نيز براي وسط کرپ ها استفاده کنيد.
بار اول که تابه را چرب کرديد کافي مي باشد بارهاي ديگر نياز به چرب کردن نيست.
تابه حتما نچسب باشد.
حرارت در حين پخت بايد ملايم باشد تا خوب پخته شود.
مي توانيد ۲ ق غذا خوري پودر کاکائو به دستور اضافه و ۲ ق غذا خوري آرد کم کنيد تا کرپ کاکائويي داشته باشيد.