شيريني ها/ دسري خوشمزه که به شکر نياز ندارد
بانوي شهر/ پاي انجير و سيب از دسرهاي خوشمزه ايست که ميتوانيد بدون استفاده از شکر آن را تهيه کرده و براي پذيرايي در دورهمي ها دوستانه يا خانوادگي همراه با چاي يا قهوه ميل کنيد.
در ادامه مراحل طرز تهيه پاي انجير و سيب بدون شکر را با شما به اشتراک گذاشته شده است.
چي لازم دارم:
250 گرم انجير خشک
200 گرم آرد سفيد
175 گرم کره سرد
2 قاشق غذا خوري آب يخ
3 عدد تخم مرغ
نصف ليوان کرم ( خامه )
1 قاشق چاي خوري وانيل
2 تا 3 عدد سيب پوست کنده، ( وسط آن را در آوريد و خيلي باريک ببريد)
چه جوري درست ميشه:
مرحله اول
1) ابتدا انجيرهاي خشک را درون يک کاسه ريخته و سپس برروي آنها آب جوش بريزيد تا نرم شوند.
مرحله دوم
در همين حين نان شيريني را درست کنيد. کره و آرد را درون غذاساز (مخلوط کن) بريزيد تا ماهيت خرده ناني (زبر اما يک دست) پيدا کند. همين طور که دستگاه روشن است دو قاشق آب يخ اضافه کنيد تا مخلوط خمير يک توپ منسجم شود. آن را روي يک سطح صاف آردي بگذاريد و صاف کنيد تا يک دايره به قطر 20 سانتي متر درست کنيد.
آن را در پلاستيک بپيچيد و بگذاريد براي 10 دقيقه استراحت کند تا سفت شود. سپس آن را تا تبديل شدن به يک دايره 30 سانتي متري با وردنه ورز دهيد.
ظرف شيار دار مخصوص پخت تارت 23 سانتي متري که کف آن گشاد باشد را روي سيني شيريني پزي قرار دهيد. شيريني را درون آن بگذاريد و 15 دقيقه صبر کنيد.
مرحله سوم
فر را در دماي 180 تا 200 درجه سانتي گراد گرم کنيد. روي کف شيريني با قاشق شيار ايجاد کنيد. روي آن را با کاغذ شيريني پزي بپوشانيد و از وزنه هاي شيريني پزي (يا هر چيز سنگيني که بتوانيد کف شيريني قرار دهيد و داخل فر بگذاريد استفاده کنيد.) و به مدت 15 دقيقه بپزيد.
دانه هاي وزنه را خارج کنيد و 15 دقيقه ي ديگر هم بپزيد تا طلايي ملايم شود. شيريني را روي سبد يا ظرف مشبک بگذاريد تا سرد شود.
مرحله چهارم
در همين حين انجيرها را آبکش کنيد و آن را در غذا ساز بريزيد تا خميري شود. تخم مرغ، کرم و وانيل را درون ظرفي به هم بزنيد تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله پنجم
دماي فر را بين 160 تا 180 درجه پايين بياوريد. خمير انجير را درون نان شيريني بريزيد و با پشت قاشق آن را پهن کنيد. سيب ها را روي آن بچينيد و مخلوط تخم مرغ را روي کل شيريني بريزيد.
آن را براي 45 دقيقه بپزيد و همان طور که داغ است، در دماي اتاق سرو کنيد.