کرامبل سيب، يکي از انواع دسرهاي خوشمزه و سالم
غذالند/ کرامبل سيب، يکي از انواع دسرهاي خوشمزه و سالم مي باشد که مي توانيد به راحتي و خيلي سريع در منزل آن را تهيه و سرو نماييد. اين دسر خوشمزه و عالي، يک ميان وعده و عصرانه متفاوت و خوش طعمي است که براي مهماني هاي خانوادگي و دورهمي هاي دوستانه بهترين گزينه براي پذيرايي مي باشد. اين دسر از ۲ لايه درست شده که يک لايه آن ميوه مزه دار و لايه ديگر آن، مخلوط آرد ترد و برشته مي باشد. البته در بعضي از رسپي ها، اين دسر را به صورت ۳ لايه نيز درست و تزئين مي نمايند.
سيب، ميوه محبوب و خوشمزه براي تمام افراد که خواص و فوايد بسياري نيز دارد. ميوه سيب سرشار از ويتامين ها و مواد معدني چون ويتامين هاي C ،B ،K، ريبوفلاوين، منيزيم، مس، فيبر، پتاسيم، منگنز و… مي باشد که هر يک از اين مواد و عناصر مغذي موجود در اين ميوه خوشمزه باعث ده ها فايده و سلامتي براي بدن مي شود. از جمله خواص و فوايد اين ميوه خوش طعم مي توان به حفظ سلامت پوست و درخشندگي آن، تقويت بينايي، افزايش انرژي و رفع ضعف بدن، حفظ سلامت قلب و عروق، رفع کم خوني، تقويت سيستم ايمني بدن و… اشاره کرد. مي توانيد با تهيه و آماده کردن دسر کرامبل سيب، هم يک ميان وعده عالي و خوشمزه براي خود تدارک و آماده کنيد و هم از خواص و فوايد اين ميوه لذيذ و سالم بهره ببريد.
مواد لازم
آرد: دو سوم پيمانه
سيب: ۴ عدد
شکر: ۵ قاشق غذاخوري
کره: ۷۰ گرم
پودر قند: ۱ قاشق غذاخوري
وانيل: نصف قاشق چايخوري
دارچين: به مقدار لازم
مراحل
گام 1يک عدد از سيب ها را پوست گرفته و نگيني خرد کنيد.
گام 2در يک قابلمه کمي آب پر کنيد و بر روي حرارت ملايم بگذاريد تا به جوش آيد.
گام 3سيب هاي خرد شده را در آب جوش بريزيد و ۱۰ دقيقه صبر کنيد تا نرم شوند.
گام 4سپس سيب ها را در يک آبکش ريخته و بگذاريد کمي سرد شود.
گام 5نصف کره را در يک ماهي تابه بريزيد و بر روي حرارت ملايم قرار دهيد.
گام 6باقي سيب ها را نيز پوست گرفته و نگيني خرد کنيد.
گام 7سپس سيب هاي خرد شده را به ماهي تابه اضافه و کمي تفت دهيد.
گام 8شکر، سيب هاي پخته شده و دارچين را به مواد ماهي تابه اضافه و مخلوط کنيد و سپس حرارت را خاموش نماييد.
گام 9مواد آرد، وانيل و پودر قند را در يک کاسه ريخته و مخلوط کنيد.
گام 10باقي مانده کره را نرم و به مواد اضافه کنيد.
گام 11مواد را با چنگال هم بزنيد تا کاملا يکدست شود.
گام 12مخلوط سيب را در ظرف فر ريخته و ترکيب آرد را نيز بر روي آن بريزيد و سطح آن را بپوشانيد.
گام 13فر را در دماي ۱۸۰ درجه سانتيگراد تنظيم کنيد و دسر را به مدت ۳۰ دقيقه داخل فر بگذاريد تا آماده شود.