آموزش طرز پخت ديپ اسفناج پنيري و بيکن ايرلندي
کتاب کاله/ ديپ اسفناج پنيري و بيکن ايرلندي، يکي از غذاهاي خوشمزه و آسان است که به راحتي ميتوانيد در خانه درست کنيد. طرفداران پنير و بيکن با ما همراه باشيد!
مواد لازم
بيکن ايرلندي شش برش
اسفناج ۱۵۰ گرم
کدو سبز ۱۰۰ گرم
سس مايونز ۲۵ گرم
خردل ديژون ۳ گرم
سير يک حبه
پنير موزارلا توپي به مقدار لازم
پنير خامهاي ۵۰ گرم
نان آلماني يک عدد
نمک به مقدار لازم
فلفل سياه به مقدار لازم
شير کم چرب ۲۵ ميلي ليتر
ابتدا بيکن ايرلنديها را در تابه با حرارت متوسط قرار دهيد و پس از سرخ شدن روي پارچه بگذاريد تا روغن اضافي آن گرفته شود. سپس ريز خرد کنيد.
ساقههاي اسفناج را جدا کرده و برگهاي آن را در اندازه متوسط خرد کنيد. سير را پوست کنده و ريز خرد کنيد. کدو را با پوست به شکل مکعب در اندازه متوسط خرد کنيد.
فر را روي دماي ۲۰۰ درجه سانتيگراد تنظيم کنيد.
تابه را روي حرارت متوسط قرار دهيد. سير و کدو را در تابه تفت دهيد تا رنگ کدوها تغيير کند. سپس بيکن ايرلندي خرد شده و اسفناج را اضافه کرده و تفت دهيد تا کاملا آب اسفناج خشک شود.
سس مايونز، خردل ديژون، شير و پنير خامهاي را به تابه اضافه کرده و تمام مواد را با هم ترکيب کنيد تا يکدست شوند. به ميزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنيد و بعد از يک دقيقه تابه را از روي حرارت برداريد.
بالاي نان را برش دهيد و داخل آن را به اندازهاي که ديپ در آن جا شود و کف نان سوراخ نشود خالي کنيد. ديپ را داخل نان ريخته و روي آن پنير موزارلا توپي قرار دهيد.
نان را در فر قرار دهيد تا روي پنيرها طلايي شود سپس از فر بيرون آوريد.