طرز تهيه کرپ شيرين
کتاب کاله/ بر خلاف تصور اکثر افراد طرز تهيه کرپ شيرين چيز عجيب و غريب و سختي نيست و به سادگي ميتوانيد آن را در خانه تهيه کنيد.
کرپ مانند يک نان نازک است که در وعدههاي مختلف غذايي ميتوانيد از آن استفاده کنيد.
با اضافه کردن نمک به آن ميتوانيد از اين نان براي غذاهايتان اضافه کنيد و با شيرين کردن آن ميتوانيد براي استفاده در ميان وعدهها آن را آماده کنيد.
تنوع غذاهايي که با کرپ ميتوانيد تهيه کنيد بسيار زياد است و کاملا دستتان را باز ميگذارد.
مواد لازم
شير کم چرب دو پيمانه
آرد سفيد يک پيمانه
تخم مرغ يک عدد
شکر يک قاشق غذا خوري
وانيل نوک قاشق مربا خوري
نمک نوک قاشق مربا خوري
کره کمي
طرز تهيه
شير، شکر و تخم مرغ را درون يک ظرف بريزيد و با کمک همزن دستي خوب ترکيبشان کنيد. نمک و وانيل را به آن اضافه کنيد و هم بزنيد. در حين هم زدن آرد را کم کم به موادتان اضافه کنيد. حواستان باشد که آرد را نبايد يکباره به مواد اضافه کنيد و اين کار را مرحله مرحله انجام دهيد تا گوله گوله نشود. مواد را خوب با هم، هم بزنيد تا يکدست شوند.
کف يک تابه را با کره چرب کنيد و يک ملاقه از مواد را درون آن بريزيد و با کمک تکان دادن تابه مواد را کاملا کف تابه پخش کنيد.
بعد از ۱ تا ۲ دقيقه، هنگامي که کرپ کمي خود را گرفت با کفگير آن را زير و رو کنيد و اجازه دهيد دو طرف آن کاملا طلايي شود.
هنگامي که طرف دوم کرپ هم طلايي شد کرپ شما آماده است و ميتوانيد آن را سرو کنيد. براي سرو کرپ ميتوانيد از انواع ميوهها و شکلات استفاده کنيد. ترکيبي از شکلات با توت فرنگي ميتواند بهترين گزينه باشد.
مايه کرپ بايد کاملا رقيق باشد. لازم نيست نگران شل بودن آن آن باشيد. براي پخت کرپ آن را روي شعله ملايم بگذاريد و آن را خيلي پايين يا خيلي بالا نبريد. هرچقدر ضخامت کرپ کمتر باشد کيفيت آن بيشتر خواهد بود.