سالاد ايتاليايي کاپرزه؛ يک شام سبک و مقوي
غذالند/سالاد کاپرزه (سالاد کاپريس)، يکي از انواع سالادهاي خوشمزه و پرطرفدار کشور ايتاليا ميباشد. اين سالاد معمولاً در وعده شام و به عنوان يک غذاي سبک و مقوي سرو ميشود. مواد اصلي اين نوع سالاد پنير موتزارلا و گوجه فرنگي ميباشد و ترکيب اين دو به همراه چاشني مخصوص و عالي آن، يک سالاد خوشمزه و متفاوت را تدارک خواهد ديد. پنير موتزارلا، يک نوع پنير ايتاليايي ميباشد که در اکثر سالادهاي اين کشور مورد استفاده قرار ميگيرد. ميزان چربي و نمک اين نوع پنير پايين بوده و به دليل سالم بودن و فوايد آن به عنوان يک خوراکي مقوي و سالم طرفداران بسياري دارد. گوجه فرنگي نيز از انواع سبزيجاتي است که در تمام سالادهاي ما ايرانيان نيز استفاده و سرو ميشود. ميتوانيد از گوجه فرنگيهاي گيلاسي نيز براي تهيه اين نوع سالاد ايتاليايي استفاده کنيد.
چاشني سالاد کاپرزه با استفاده از ترکيب مواد سس سويا، روغن زيتون و فلفل سياه درست ميشود. به دليل مزه شور سس سويا، بهتر است که از نمک استفاده نکنيد. البته ميتوانيد سس سويا را حذف کرده و کمي نمک به چاشني اضافه کنيد. ناگفته نماند که اين سالاد ايتاليايي نيز مانند هر نوع سالاد ديگري، با افزودن ادويه جات خاص و معطر، طعم بهتر و متفاوت تري را خواهد داشت. ميتوانيد با توجه به ذائقه غذايي خود و خانواده تان از ادويه جات متفاوتي، چون پودر سير، آويشن، پونه و همچنين از کنجد نيز در اين سالاد ايتاليايي استفاده کنيد.
مواد لازم
گوجه فرنگي: ۲ عدد
پنير موتزارلا: ۱۰۰ گرم
برگ ريحان: يک چهارم پيمانه
روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
سس سويا: ۲ قاشق غذاخوري
فلفل سياه: به مقدار لازم
طرز تهيه
گوجه فرنگيها را شسته و با استفاده از يک کارد، آنها را حلقهاي خرد نماييد.
ساقههاي بلند ريحان را گرفته و فقط برگ سبز آن را نگه داريد و تميز بشوييد.
پنير موتزارلاي توپي را نيز بايد به صورت ورقهاي برش دهيد و مراقب باشيد که خرد نشوند.
در ظرف موردنظر گوجه ها، برگ ريحان و پنير موتزارلا خرد شده را به ترتيب و رديفي بر روي هم بچينيد.
براي آماده کردن سس اين سالاد، در يک ظرف جداگانه بايد روغن زيتون، سس سويا و فلفل سياه را ريخته و مخلوط نماييد.
سپس سس سالاد را به صورت خطي بر روي مواد سالاد بريزيد و سرو نماييد.