طرز تهيه کباب خوشمزه ساتاي مرغ؛ مزه دار شده با سس مخصوص
غذالند/ کباب ساتاي مرغ، يکي از انواع غذاهاي خوشمزه و عالي استوايي ميباشد. ساتاي (Satay) در اصل به معناي غذايي است که از گوشت قرمز و يا سفيد تهيه شده و به همراه يک سس مخصوص مزه دار و سرو ميشود. طبخ اين کباب خوشمزه و خوش عطر بسيار راحت و آسان بوده و ميتوانيد آن را با هر نوع سس مورد نظر خود، چون سس چيلي، سس گوجه و ريحان، سس بادام زميني و… نيز ميل کنيد.
کباب ساتاي مرغ تايلندي را ميتوانيد به همراه پلو زعفراني در وعده ناهار و يا به همراه نان در وعده شام سرو کنيد. اين کباب خوشمزه و متفاوت که با انواع ادويههاي خوش عطر طعم دار شده است، يک غذاي عالي و باب سليقه همه افراد خواهد بود که از طعم و عطر آن لذت خواهند بود.
مواد لازم
سينه مرغ: ۲ عدد
ليموترش: ۱ عدد
سس سويا: ۲ قاشق غذاخوري
روغن مايع: ۲ قاشق غذاخوري
زيره سياه: ۱ قاشق چايخوري
تخم گشنيز: ۱ قاشق غذاخوري
نمک، زردچوبه و فلفل سياه: به مقدار لازم
طرز تهيه:
سينه مرغ را در اندازههاي متوسط خرد کنيد.
در يک کاسه مواد زيره سياه، تخم گشنيز و سس سويا را ريخته و مخلوط کنيد.
سپس آب ليمو ترش را گرفته و به مواد سس کباب اضافه و مواد را هم بزنيد.
در آخر نيز ادويهها را افزوده و مخلوط کنيد.
سينه مرغ خرد شده را داخل مواد سس ريخته و کاملاً مخلوط نماييد.
ظرف را با سلفون بپوشانيد و يک ساعت در يخچال بگذاريد تا مرغها کاملا مزه دار شوند.
سپس مرغها را به سيخ بزنيد و آماده کنيد.
در يک ماهي تابه کمي روغن ريخته و مرغها را با حرارت ملايم بپزيد.