طرز تهيه سوپ اسفناج و پاستا؛ متفاوت و خوشمزه
بيتوته/ سوپ اسفناج و پاستا پيش غذاي خوشمزه و سالمي است. اين سوپ از موادي زيادي تشکيل شده است و به عنوان يک غذاي کامل در يک وعده ميتواند قرار بگيرد.
مواد لازم:
پياز ۱ عدد متوسط
هويج ۱ عدد مکعبي خرد شده
کرفس ۲ شاخه خرد شده
سير ۲ حبه تپل ريز خرد شده
فلفل سياه ۱/۳ قاشق چايخوري
قارچ ۴ عدد خرد شده
نمک به مقدار لازم
ريحان خشک ۱ قاشق چايخوري
رزماري، پونه کوهي، آويشن مخلوطي از هر سه ۱ قاشق چايخوري
اسفناج کوچک (بيبي) يک دسته
پاستا نيم پيمانه
پنير پارمزان به مقدار لازم
خامه رقيق به مقدار لازم
روغن زيتون به مقدار لازم
طرز تهيه:
پياز را خرد کنيد داخل روغن زيتون تفت بدهيد تا سبک شود بعد سير- کرفس و هويج - قارچ مکعبي خرد شده را اضافه کنيد، کمي تفت بدهيد در قابلمه را بگذاريد تا با حرارت کم سبزيجات کمي نيم پز شود.
بعد ادويهها را اضافه و تفت بدهيد آب سبزيجات را اضافه کنيد وقتي شروع به جوشيدن کرد پاستا را اضافه کنيد.
وقتي پاستا کاملا نرم شد از روي حرارت برداريد و اسفناج رو اضافه کنيد. موقع سرو روش پنير پارمزان و خامه بريزيد.