برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

عصرانه/ «کاپ کيک هلو» با ظاهري دلچسب و فريبنده

منبع
ستاره
بروزرسانی
عصرانه/ «کاپ کيک هلو» با ظاهري دلچسب و فريبنده

ستاره/ مواد لازم:
روغن گياهي: ۱/۳ پيمانه
شکر: ۱/۲ پيمانه
تخم مرغ بزرگ: ۱ عدد
آرد: ۱ و ۱/۴ پيمانه
بکينگ پودر: ۱ قاشق غذاخوري

جوش شيرين: ۱/۴ قاشق چاي خوري 
نمک: ۱/۲ قاشق چاي خوري 
شير: ۱/۴ پيمانه
مرباي هلو: ۱/۲ پيمانه
آرد: ۱ قاشق غذاخوري 
هلوي پوست کنده شده و خرد شده: ۲ عدد متوسط
مواد لازم براي خامه تزئين روي کاپ کيک هلو
کره نرم شده: ۱ پيمانه
وانيل: ۱ قاشق چاي خوري
شکر پودر شده: ۳ پيمانه
مرباي هلو: ۵ قاشق غذاخوري
هلوي قطعه قطعه شده: به مقار لازم

دستور پخت
فر را روي ۱۷۵ درجه سانتي‌گراد تنظيم کنيد تا به تدريج گرم شود.
۱۶ عدد کپسول کاغذي کاپ کيک را درون قالب بچينيد.
در کاسه هم‌زن، روغن گياهي و شکر را با هم مخلوط کنيد.
سپس تخم مرغ را به خوبي هم زده و به آن اضافه کنيد.
در يک کاسه ديگر، آرد، بکينگ پودر، جوش شيرين و نمک را مخلوط کنيد. (مخلوط آردي که آماده کرديد، بايد طي چندين مرحله به کاسه مخلوط روغن و شکر اضافه شود.)
يک سوم آرد را به مخلوط اضافه کرده و بعد نصف شير را به آن بيافزائيد.
يک سوم ديگر از آرد، باقي مانده شير و در نهايت آرد باقي‌مانده را اضافه کنيد.
تا زماني که مواد کاملا ترکيب شوند و به خورد هم بروند مخلوط کردن آن را ادامه دهيد.

در اين مرحله مربا را اضافه کنيد.
در يک کاسه کوچک، هلو خرد شده و يک قاشق غذاخوري آردي که مواد لازم به آن اشاره شد را ترکيب کرده و به خمير اضافه کنيد.
پس از مخلوط شدن تمام مواد، دو سوم کپسول کاغذي کاپ کيک را با خمير آماده شده پر کنيد.
قالب را درون فر قرار داده و اجازه دهيد مخلوط خميري طي ۱۷ الي ۲۰ دقيقه به خوبي بپزد.
پس از گذشت اين مدت زمان با خلال دندان آن را تست کنيد؛ اگر مواد به خلال نچسبيدند يعني کاپ کيک هلوي شما آماده است.
پس از اتمام مرحله پخت اجازه دهيد کاپ کيک به طور کاملا خنک شوند.
کاپ کيک هلوي خوش عطر شما آماده است، نوش جان ...
روش تهيه خامه براي تزئين
 در يک کاسه تمام مواد را مخلوط کرده، روي کاپ کيک ريخته و در کنار آن تکه‌اي هلو اضافه کنيد.
برگرفته از : tasteandtellblog

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره