4 غذاي خوشمزه با سيب زميني که راحت و سريع آماده ميشود
خراسان/ سيب زميني از مواد غذايي پرکاربرد در آشپزي است؛ دراين مطلب ميخواهيم شما را با چهار خوراکي خوشمزه با سيب زميني آشنا کنيم.
سيب زميني پختهشده در مايکروويو
اين دستورالعمل براي کساني که وقت کمي دارند بسيار مناسب است.
مواد لازم: سيب زميني به تعداد دلخواه
نمک و فلفلسياه به مقدار لازم
مقداري کره
طرز تهيه:ابتدا سيب زمينيها را به خوبي بشوييد و خشک کنيد. سپس با چنگال آنها را ۳ يا ۴ بار سوراخ کنيد.
سيب زمينيها را در يک ظرف مناسب مايکروويو بگذاريد و تا زمان نرمشدن به پختنشان ادامه بدهيد. پس از نرمشدن کامل سيب زمينيها، آنها را کنار بگذاريد تا کمي خنک شوند. وسط سيب زميني را با چاقو شکاف بدهيد. مراقب بخار سيب زميني باشيد تا دستتان را نسوزاند. روي سيب زميني نمک، فلفلسياه و کره آبشده بريزيد و غذايتان را سرو کنيد.
سيب زميني لهشده با سير و پنير
در اين دستورالعمل بايد از سيب زميني ريز استفاده کرد. يکي از مزاياي اين غذا اين است که در آن نيازي به جداکردن پوست سيب زميني نيست.
مواد لازم: ۴۵۰ گرم سيب زميني ريز
نمک و فلفلسياه به مقدار لازم
۴ قاشق غذاخوري کره آبشده
۲ حبه سير خردشده
يک قاشق چايخوري برگ آويشن تازه يا خشکشده
نصف فنجان پنير پارمزان
طرز تهيه: ابتدا فر را به دماي ۲۱۸ درجه سانتيگراد برسانيد، سيب زمينيها را در يـک قابلمه روي شعله اجاقگاز بگذاريد و روي آنها آب و نمک بريـزيد. اجازه دهيد سيب زمينيها بپزند. در سيني فر، روي سيب زمينيهايي که قبلا در قابلمه پختهاند، کره آبشده و سير و آويشن بريزيد. سپس سيب زمينيها را فشار دهيد تا صاف شوند. روي سيب زمينيها نمک و فلفلسياه و در پايان پنير پارمزان بريزيد. تا زماني که کف سيب زمينيها ترد و پنير طلايي بشود، آنها را در فر بپزيد (حدود ۲۵ دقيقه).
چيپس سيب زميني با سرکه و نمک
بسياري از ما از طرفداران پروپا قرص چيپس سيب زميني هستيم، ولي چرا آن را خودمان در خانه درست نکنيم؟
مواد لازم: ۴ عدد سيب زميني
نصف فنجان سرکه سيب
يکچهارم فنجان نمک دريا
روغن سرخکردني به مقدار لازم
طرز تهيه:با تيغه مخصوص برش ورقهاي که بيشتر رندهها دارند، سيب زميني ها را به نازکترين شکل برش دهيد، سپس به يک کاسه بزرگ منتقل کنيد و رويشان سرکه بريزيد و بگذاريد يک يا دو ساعت در سرکه باقي بمانند. سيب زميني ها را از ظرف خارج و خشک کنيد، در تابهاي روغن بريزيد و روي شعله متوسط آن را داغ کنيد. براي امتحانکردن ميزان داغي روغن، ابتدا يک تکه از سيب زميني را در روغن بيندازيد. اگر سيب زميني جلز و ولز کرد، آماده است. در غير اين صورت، بگذاريد روغن دو يا سه دقيقه ديگر باقي بماند تا بهاندازه کافي داغ شود. تعداد چهار يا پنج برش سيب زميني را در تابه بيندازيد و يک تا دو دقيقه سرخ شان کنيد.
سيب زميني ها را برگردانيد تا به رنگ قهوهاي مايل به طلايي و حالت ترد برسند. چيپس سيب زميني را با دستمال خشک کنيد تا روغن اضافي آن جذب دستمال شود. بلافاصله روي آن نمک بريزيد و سرو کنيد.
مافين پوره سيب زميني
براي تهيه اين غذا بايد از قبل پوره سيب زميني آماده داشته باشيد. همچنين به قالب مافين نيز نياز داريد.
مواد لازم: ۲ فنجان پوره سيب زميني
يک فنجان پنير چدار
يکچهارم فنجان بيکن
يکچهارم فنجان تره خردشده
فلفل سياه به مقدار لازم
يکچهارم فنجان پنير پارمزان
۳ عدد تخم مرغ همزده
طرز تهيه:ابتدا پوره سيب زميني را با تخممرغ، پنير چدار، بيکن و تره مخلوط و فلفلسياه را به آن اضافه کنيد. سپس قالب مافين را با روغن چرب کنيد و يک قاشق از محتويات ظرف را در آن بريزيد، روي هر يک از قالبها پنير پارمزان بريزيد و اين ترکيبات را ۳۰ تا ۳۵ دقيقه در فر با دماي ۴۰۰ درجه فارنهايت (۲۰۴ درجه سانتيگراد) بپزيد تا بهرنگ قهوهاي مايل به طلايي دربيايد.
نويسنده : مارال مرادي خبرنگار