برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

خوراک ماهي قزل آلا 5 ستاره همراه با سالاد سبزيجات

منبع
بانوي شهر
بروزرسانی
خوراک ماهي قزل آلا 5 ستاره همراه با سالاد سبزيجات

بانوي شهر/ چي لازم دارم:

ماهي قزل آلا  2عدد
قارچ  تکه شده 1 کاسه متوسط حدود 300 – 200 گرم
گوجه ريز شده  3عدد
سيب زميني متوسط  1عدد
فلفل سبز شيرين 3عدد
ليمو ترش پوست گرفته بزرگ   1عدد
برگ بو  2 عدد
روغن زيتون  3 قاشق غذاخوري
فلفل سياه 4/1 قاشق چايخوري
آب جوش  4/1 فنجان
نمک  به ميزان لازم
جعفري  يک دسته کوچک

مواد لازم براي سالاد :  
سبزيجات سبز از هرکدام  يک دسته کوچک
ترب قرمز
پيازچه سبز
روغن زيتون
آب ليموي تازه

سبزيجات سبز شامل : شاهي، گيشنيز، برگ ترب، کاهو رسمي، کاهوي پيچ، ريحان، کاهو بنفش و…

چه جوري درست ميشه:
ابتدا ماهي را فيله کرده ( بدون استخوان کرده ) و کله اش را مي بريم وهر ماهي فيله شده را به چهار قسمت برش مي دهيم، حتي مي توانيم پوست ماهي فيله شده را هم بگيريم.در صورت نبود قزل آلا از نوع  ديگرماهي نيزمي توانيد استفاده کنيد.

سيب زميني را پوست گرفته و به ورقه هاي نازک برش مي دهيم.
کف قابلمه را قارچ خرد شده ريخته و بعد سيب زميني ورقه شده را چيده و بعد ماهي را گذاريم. سپس فلفل سبز به اندازه يک  بند انگشت خردشده را ريخته و دانه فلفل سياه و برگ بو و ليمو ترش حلقه شده و بعد گوجه فرنگي خردشده را مي ريزيم. روي مواد نمک مي پاشيم. روغن زيتون را ريخته وآب جوش را اضافه مي کنيم. در ظرف را گذاشته و روي حرارت تند قرار مي دهيم. بعد از جوشيدن حرارت را کم کرده. حدود 20 تا 30 دقيقه طول مي کشد  تا  سبب زميني ها بپزد.

طرز تهيه سالاد :
تمام سبزيجات را خردمي کنيم. ترب را حلقه خردکنيد. در ظرف سرو همه را با هم مخلوط مي کنيم . وسط سالاد يک دسته پيازچه تازه ( قسمت سبز پيازچه) را به صورت گل گذاشته و حلقه هاي تربچه را روي سالاد مي پاشيم. موقع سرو روغن زيتون وآب ليموي تازه  فراموش نشود.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar