دلمه کاهو
عکاس خونه/ ارسالي از مامان ضحا طرز تهيه دلمه کاهو برنج ايراني ?پيمانه لپه تبريزي نصف پيمانه گوشت چرخ کرده 200 گرم سبزي دلمه 200گرم زرشک نصف پيمانه نمک ،پودرسير، فلفل قرمز ،ورب گوجه فرنگي به اندازه اي که از اون بي رنگ ورويي در بياد ودر صورت تمايل کمي رب انار . لپه وبرنج واز چند ساعت قبل خيس ميکنم البته جداگانه وبعد لپه رو کمي ميپزيم وبرنج رو اضافه ميکنيم وبعد داخل ابکش ميريزيم تا اب ان گرفته شود روي ان نبايد اب بريزيم چون چسبندگي انها گرفته ميشود وگوشت وسبزي وديگر مواد را اضافه کرده وخب ورز ميدهيم تا مواد ديگه به ظرف نچسبد کاهو راخوب شسته وداخل اب در حال جوش ميندازيم وفورا در مياريم تا نرم شود واز مواد برداشته وبصورت توپ در اورده وداخل کاهو ميپيچيم وداخل قابلمه ميگذاريم تا فاصله اي بين انها نباشد ويه پياز رنده کرده وبا روغن تفت ميديم وکمي رب به ان اضافه کرده وتفت ميدهيم همراه با زردچوبه (البته به مواد هم زرد چوبه بايد اضافه شود که من يادم رفت بگويم ) واب ميريزيم تا جوش بياد وروي دلمه ها ميريزيم وميگذاريم حدود يک ساعت با شعله ملايم بپزد ويک ربع اخرسس درست کرده با يه ق غ سرکه ويه ق غ شکر وروي دلمه ها ميريزيم البته ميزان سرکه وشکر بستگي به ذايقه شما دارد( تعداد دلمه اي که من با اين مواد درست کردم ?? عدد)
"مخاطبان گرامي آخرين خبر؛ براي ارسال تصاوير؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آيکون دوربين در بالاي صفحه را انتخاب نموده و تصوير خود را ارسال فرماييد."