گولاش، تاس کباب مجاری
برترين ها/ واد لازم براي 4 تا 6 نفر: روغن مايع: 4 قاشق غذاخوري پياز متوسط: 2 عدد، ساطوري مغز ران گوساله: 800 گرم، خرد کرده سير: 2 حبه، نصف کرده دانه زيره سياه: يک قاشق چايخوري پاپريکا: 2 قاشق غذاخوري گوجهفرنگي درشت: يک عدد، نگيني آب جوش يا آب گوشت: 2 ليتر فلفل دلمهاي سبز: يک عدد، خلالي درشت نصف فلفل دلمهاي قرمز: خلالي درشت سيبزميني: 400 گرم، خرد کرده نمک: به ميزان لازم طرز تهيه: 1- روغن را در يک قابلمه روي شعله متوسط داغ کرده و پياز را 4 دقيقه در آن تفت دهيد تا نرم شود. سير را اضافه کرده و يک دقيقه ديگر تفت دهيد. 2- گوشت را اضافه کرده و 4 تا 5 دقيقه تفت دهيد تا رنگ بگيرد و آبش کشيده شود. زيره، پاپريکا و گوجهفرنگي را اضافه کرده و پس از يک دقيقه، آبجوش يا آب گوشت را اضافه کنيد. هنگامي که به جوش آمد، شعله را کم کنيد. در قابلمه را بسته و حداقل 2 ساعت غذا را بپزيد تا گوشت نرم شود. 3- فلفل دلمهاي و سيبزميني را اضافه کنيد و 25 دقيقه ديگر غذا را بپزيد. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و با نان سياه يا برنج سرو کنيد. نکات: 1- بهتر است گوشت را در اندازههايي دوبرابر گوشت قيمهاي خرد کنيد. 2- اندازه سيبزميني بايد با گوشت يکي باشد. 3- در زمان اضافه کردن سيبزميني، از قارچ و لوبياسبز هم ميتوانيد استفاده کنيد. 4- گولاش با مرغ و ماهي هم تهيه ميشود. روش پخت کاملا مشابه است، فقط در زمان کوتاهتري آماده ميشود.