979 0 نظـــــــر  

خراسان/ محققان دريافته اند که يک نوع آنتي اکسيدان موجود در شير مادر مي تواند از بروز بيماري کبدي در نوزاد پيشگيري کند.
اعتقاد بر اين است که آنتي اکسيدان ها به دليل قابليت محافظت در برابر آسيب سلولي، از بروز برخي بيماري هاي مزمن همچون بيماري هاي قلبي و عروقي و سرطان پيشگيري مي کند.مطالعه جديد محققان آمريکايي نشان مي دهد يک نوع آنتي اکسيدان که معمولا در شير مادرموجود است، مي تواند به پيشگيري از بيماري کبد چرب غير الکلي کمک کند.آنتي اکسيدان ها معمولا در ميوه ها و سبزي ها يافت مي شود و اعتقاد بر اين است که از آسيب سلولي پيشگيري مي کند. ويتامين هاي C و E، سلنيم و کاروتنوئيدها همه نمونه هايي از آنتي اکسيدان است.اما مشخص نيست که آيا آنتي اکسيدان هابه تنهايي از اين بيماري ها پيشگيري مي کند يا مواد موجود ديگري در ميوه ها و سبزي ها در اين زمينه موثر است.مطالعه محققان دانشگاه کلرادو نشان مي دهد که نوعي آنتي اکسيدان که معمولا در شير مادر و مواد غذايي همچون کيوي، سويا و کرفس موجود است، با کاهش خطر ابتلا به بيماري کبد چرب غير الکلي ارتباط دارد.


با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد

979 0 نظـــــــر