برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

چیدن میزی رویایی برای مهمان

منبع
خراسان
بروزرسانی
چیدن میزی رویایی برای مهمان
خراسان/ اگر در روزهاي پاياني اين هفته براي ناهار يا شام مهمان داريد و مي خواهيد که سفره اي زيبا روي ميز براي مهمان هايتان بچينيد، توصيه مي شود که به نکات زير توجه کنيد. در ضمن علاوه بر خواندن توضيحات چيدن سفره، عکس فوق از چيدن ميز هم مي تواند به شما کمک کند. ليوان سمت راست بشقاب بشقاب و ليوان از اصلي ترين موارد براي چيده شدن روي يک سفره غذاست. شما بايد بشقاب را دقيقا در جلوي هر صندلي قرار دهيد و ليوان را در سمت راست بشقاب بگذاريد. اگر مي خواهيد فنجان چاي هم روي ميز بگذاريد با نعلبکي در سمت راست ليوان قرار مي گيرد. ۳حالت براي چينش دستمال سفره دستمال سفره را دقيقا در مرکز بشقاب به صورت لوله اي يا مثلثي شکل قرار دهيد. همچنين مي توانيد دستمال را روي ميز و کنار بشقاب قرار دهيد. در ضمن بعضي ها دستمال را لوله مي کنند و داخل ليوان نوشيدني قرار مي دهند که هر ۳اين حالات، زيبايي خاص خودش را دارد. قاشق و چنگال دسرخوري بالاي بشقاب يک بشقاب کوچک همراه با يک چاقو در گوشه بالاي سمت چپ بشقاب قرار دهيد تا براي سالاد يا قرار دادن نان در آن استفاده شود. چنگال را هم دقيقا در سمت چپ بشقاب قرار دهيد. در بالاي بشقاب، چنگال براي برداشتن دسر بگذاريد و طوري آن را قرار دهيد که دندان هاي چنگال به سمت ليوان باشد و قاشق دسرخوري را دقيقا بالاي چنگال قرار دهيد ولي سر قاشق بايد به سمت چپ، دقيقا مخالف چنگال قرار گيرد. همچنين قاشق براي سوپ و غذا هم در سمت راست بشقاب قرار دهيد. بدين شکل ميز غذا چيده شده است و مي توانيد از اوقات خود با مهمانان تان لذت ببريد . با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد