همشهري آنلاين/ يوه بلوط را خشک و از آن براي کارهاي هنري و مصرف غذايي استفاده کنيد
1- ميوههاي بلوط را جمع و هر کدام را تکتک بررسي کنيد. در صورت داشتن سوراخ، شکاف، کپک و خراب بودن آنها را دور بريزيد.
2- فر را از قبل روشن و روي حرارت 175 درجه فارنهايت قرار دهيد.
3- ميوههاي بلوط را با آب سرد بشوييد و هر کدام را با يک پارچه تميز يا دستمال کاغذي خشک کنيد. آنها را روي ورق مخصوص شيرينيپزي بگذاريد.
4- ورق را داخل فر قرار دهيد. بگذاريد بلوطها 20 دقيقه داخل فر خشک شوند. در فر را کمي باز بگذاريد تا رطوبت بلوطها خارج شود.
5- بلوطها را از فر خارج کنيد و تا خنک شدن آنها صبر کنيد.
نکته:
• بلوطها يک تا سه ماه قابل نگهداري هستند.
• قبل از استفاده آنها در غذا، از نبود لارو در بلوطها مطمئن شويد.
بازار