برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

چطور میوه بلوط را خشک و مصرف کنیم؟

منبع
همشهري آنلاين
بروزرسانی
چطور میوه بلوط را خشک و مصرف کنیم؟
همشهري آنلاين/ يوه بلوط را خشک و از آن براي کارهاي هنري و مصرف غذايي استفاده کنيد 1- ميوه‌هاي بلوط را جمع و هر کدام را تک‌تک بررسي کنيد. در صورت داشتن سوراخ، شکاف، کپک و خراب بودن آن‌ها‌ را دور بريزيد. 2- فر را از قبل روشن و روي حرارت 175 درجه فارنهايت قرار دهيد. 3- ميوه‌هاي بلوط را با آب سرد بشوييد و هر کدام را با يک پارچه تميز يا دستمال کاغذي خشک کنيد. آن‌ها را روي ورق مخصوص شيريني‌پزي بگذاريد. 4- ورق را داخل فر قرار دهيد. بگذاريد بلوط‌ها 20 دقيقه داخل فر خشک شوند. در فر را کمي باز بگذاريد تا رطوبت بلوط‌ها خارج شود. 5- بلوط‌ها را از فر خارج کنيد و تا خنک شدن آن‌ها صبر کنيد. نکته: • بلوط‌ها يک تا سه ماه قابل نگه‌داري هستند. • قبل از استفاده آن‌ها در غذا، از نبود لارو در بلوط‌ها مطمئن شويد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره