چند نکته مهم برای نگهداری غذای کودک، مخصوص مادران شاغل
سيمرغ/اين موضوع بهويژه براي مادران شاغلي که يک يا دو فرزند ديگر هم در خانه دارند و دست تنها هستند، به مراتب سخت تر است.از اين روشايد اين مادران تصميم بگيرند به ميزان بيشتري غذا آماده و در يخچال يا فريزر نگهداري کنند تا در زمان مناسب براي کودک سرو کنند. البته توصيه متخصصان تغذيه اين است که تا حد امکان، از غذاهاي تازه استفاده کنيد اما هراز گاهي هم مي توانيد روش هاي ذخيره سازي غذا را امتحان کنيد. روش هاي صحيح نگهداري از غذاي کودک در يخچال و فريزر يک توصيه کاربردي به مادران پرمشغله اين است که دراولين گام، تعدادي ظرف کوچک بخريد که هر کدام به اندازه يک وعده غذاي کودک ظرفيت داشته باشد. سپس پوره هاي کودک را آماده کنيد، داخل ظرف ها بريزيد و داخل يخچال قرار دهيد. غذاها با اين شيوه تا دو روز قابل استفاده هستند. به اين ترتيب هر وقت زمان غذا دادن به نوزاد فرا برسد، يکي از وعده ها را بيرون مي آوريد و ديگر لازم نيست نگران غذاي کودک تان باشيد.