برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

از بین بردن بوی سیر با چند روش ساده

منبع
زندگي آنلاين
بروزرسانی
از بین بردن بوی سیر با چند روش ساده
زندگي آنلاين/ از بين بردن بوي سير يک معضل جهاني است و در عين حال سير يکي از چاشني هاي محبوب دنيا محسوب مي شود و تقريبا در هر فرهنگ غذايي از آن استفاده مي شود. طرفداران طعم سير هميشه بدنبال اين هستند که چگونه مي توانند بوي سير را از بين ببرند؟ عطر و طعم سير شديد است و مي تواند طعم هاي ديگر را در يک ظرف تحت تاثير خود قرار دهد. علاوه بر اين بوي سير براي برخي افراد به هيچ وجه خوشايند نيست در حاليکه براي بسياري عجيب است که عده اي بيش از حد از آن استفاده مي کنند. در اين مقاله به روش هايي براي از بين بردن بوي سير ارائه مي شود.وقتي سير خرد شده مصرف مي کنيد، نوشيدن آبليمو در از بين بردن بوي سير موثر است. بوي سير به چه دليل است؟ ترکيبات مهم فراري که موجب بوي سير در دهان مي شود عبارتند از: آليل متيل سولفيد، آليل متيل دي سولفيد، آليل مرکاپتان، دي آلل دي سولفيد، دي متيل دي سولفيد و متيل مرکاپتان و مقادير جزئي دي متيل سلنيد. ساير ترکيبات گوگرد نيز وقتي آليسين سير در معده و کبد شکسته مي شود، توليد مي گردند. براي از بين بردن بوي سير از خانه مي توانيد چند ساعت پنجره خانه را باز بگذاريد و يا اين که يک ظرف يا کاسه اي از جوش شيرين را در اتاقي که بو گرفته است قرار دهيد بوي سير تا چند ساعت مي ماند؟ آليل متيل سولفيد به سرعت تجزيه نمي شود و زمان مقدار قابل توجهي پس از مصرف در بدن باقي مي ماند و اين باعث مي شود بوي سير به مدت چند ساعت و يا حتي چند روز (۱ تا ۲ روز) پايدار بماند. روش هاي از بين بردن بوي سير از دهان براي رفع بوي سير از دهان، شستشوي دهان تاثير زيادي ندارد. مي توانيد از روش هايي که در ادامه بيان مي شود استفاده نماييد. سيب بخوريد! همه ما مي دانيم که اگر سيبي را ببريد و بيرون بگذاريد، قهوه اي مي شود. اين رنگ توسط يک آنزيم ايجاد مي شود که تنها کار آن کم کردن جذابيت ميوه نيست، بلکه به عنوان يک دئودورانت طبيعي براي بوي بد سولفيد هاي ناشي از سير در دهان عمل مي کند. آب ليمو بنوشيد وقتي سير خرد شده مصرف مي کنيد، نوشيدن آبليمو در از بين بردن بوي سير موثر است. اسيد موجود در آب ليمو، آلينيناز را خنثي مي کند، آلينياز، آنزيمي است که هنگام خرد کردن سير توليد مي شود و باعث بوجود آمدن بوي ناخوشايند آن مي شود. چاي سبز در چاي سبز، آنتي اکسيدان هايي به نام پلي فنول، بسيار زياد است. همانند آنزيم هاي سيب، پلي فنول ها، مواد شيميايي را باعث بوجود آمدن بوي سير مي شود از بين ببرد. استفاده از قاشق فولادي! قاشق چايخوري فولادي را در اطراف دهان خود بگذاريد. تمام سطوح پوست، از جمله کل زبان و طرفين دهان را با قاشق لمس کنيد. قاشق را به سمت بالا بچرخانيد تا بتوانيد زبان خود را به عقب برگردانيد، استفاده از قاشق فولادي در از بين بردن بوي سير موثر است. پوست مرطوب يکي از مرکبات دلخواه خود را در آب رنده کرده و اجازه دهيد سرد شود. سپس آن را به روي دست خود بماليد. مي توانيد از اسپري کردن براي اين کار استفاده کنيد. دست هاي خود را روي فولاد بماليد و يا اين که از صابون فولادي استفاده نماييد. به صورت تئوري، فولاد با گوگرد عکس العمل نشان داده و باعث خنثي کردن بوي سير مي شود. اين کار براي برخي جواب داده است و براي برخي خير. مي توانيد از صابون و فولاد ضد زنگ استفاده کنيد. صابون را روي دستان خود بگذاريد و از يک قاشق فولادي ضدزنگي تميز استفاده کنيد تا آن را در دستان خود قرار پخش کنيد، حتي بين انگشتان دست. روش هاي رفع بوي سير از خانه براي از بين بردن بوي سير از خانه مي توانيد چند ساعت پنجره خانه را باز بگذاريد و يا اين که يک ظرف يا کاسه اي از جوش شيرين را در اتاقي که بو گرفته است قرار دهيد. وقتي سير خرد شده مصرف مي کنيد، نوشيدن آبليمو در از بين بردن بوي سير موثر است. اسيد موجود در آب ليمو، آلينيناز را خنثي مي کند، آلينياز، آنزيمي است که هنگام خرد کردن سير توليد مي شود براي اين که شدت بوي سير را از غذاي خود کم کنيد مي توانيد از روش هاي زير استفاده نماييد. دماي غذا را بيشتر کنيد شما مي توانيد شدت بوي سير را با خنثي کردن آليناز کاهش دهيد. راه اين کار با گرما است. با پختن سير در دماي بالاتر از ۱۴۰ درجه فارنهايت، شما مي توانيد آليناز را خنثي کرده و طعم سير را تحمل کنيد. از گياهان معطر استفاده کنيد گياهان يکي ديگر از راه هاي خوب براي رفع عطر و طعم سير هستند. گياهان تازه مانند گشنيز، جعفري و ريحان مي توانند براي مقابله با طعم سير اضافي کمک کنند؛ با اين حال، شما بايد از آن ها به صورت متعادل استفاده کنيد. استفاده بيش از حد از آن ها مي تواند غذا را تلخ کند. مواد خامه اي به غذاي خود اضافه کنيد با استفاده از مواد خامه اي مانند لبنيات، مي توانيد يک سس خامه اي درست کنيد. همچنين مواد غير لبني مانند شير نارگيل وجود دارد که براي خوراکي ها و غذاهاي جنوب شرقي آسيا مناسب است. صرف نظر از اينکه کدام ماده حاوي خامه را استفاده مي کنيد، اين سس مي تواند سير را رقيق کرده و تيزي آن را کاهش دهد تا غذاي شما خوشمزه تر شود. استفاده از مواد اسيدي ترشي موادي مانند آبليمو و يا حتي سرکه مي تواند توجه زياد به شدت سير را کاهش دهد. اين که از کدام ماده اسيدي و چقدر از آن استفاده مي کنيد بستگي به غذايي دارد که مي پزيد و اين ترجيح شماست. نکته مهم اين است که از آن به صورت متعادل استفاده کنيد تا غذايتان زياد ترش نشود. ما را در کانال «آخرين خبر» دنبال کنيد
اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره