۴ کاربرد عالی برای شیرهای تاریخ مصرف گذشته
زندگي آنلاين/ شير تاريخ مصرف گذشته را سريع دور نريزيد گاهي همين مواد غذايي تاريخ گذشته مي توانند مفيد واقع شوند. آيا شير را مي توان بعد از گذشتن تاريخ انقضا، مصرف کرد؟ 1 - شادابي گلدان ها کلسيم موجود در آن براي شادابي و تقويت رشد گل و گياهان عاليست مقداري از شير را با آب ترکيب و در گلدان يا باغچه بريزيد 2 - استفاده از شير بريده شده براي برق انداختن نقره به شير بريده شده در حال جوشيدن مقداري سرکه اضافه کنيد، و بعد وسايل نقره را به مدت نيم ساعت درون آن قرار دهيد؛ تا کدري آنها از بين برود و با آب گرم، صابون و مسواک نرم آنها را بشوييد. با اين روش مي توانيد از شير ترش شده خود استفاده مفيد داشته باشيد و نقرهجات خود را برق بيندازيد. 3 - از بين بردن کک و مک شير ترش شده ممکن است کک مک ها را کامل از بين نبرد ولي مي تواند کمک کند رنگ آن ها کمي روشن شود و اين به علت اسيد لاکتيک موجود در آن است. ميزان اين اسيد در شير ترش شده بسيار بيشتر از شير ترش نشده است. براي اين کار کافي است صورت تان را با مخلوط شير ترش شده و آب بشوييد. 4 - درست کردن پنير با استفاده از شير بريده شده حتمن تا حالا بارها و بارها شده که وقتي داريد شير ميجوشيد منتظر ميمانيد تا با لذت تمام کمي کاکائو در آن ريخته و شير کاکائوي خوشمزهاي صرف کنيد غافل از اينکه وقتي چند لحظه از گرم شدن شير ميگذره ميبينيد که اي واي شير حالت اوليه خودشو نداره و اصطلاحن بريده. و با هزاران اميد و آرزويي که در سر ميپرورانديد مجبور ميشويد شير را در ظرفشويي خالي کنيد و به سراغ بعدي برويد. جالبه بدونين که با همين شير بريده و کمي ذوق و تبحر ميشه پنير درست کرد!!! بله درست خوندين پنير اگه تعداد شيرهايي که حدس ميزنين خراب هستن زياده (يعني به احتمال زياد هنگام جوشيدن ميبرن) خيلي راحت برخورد کنيد و با قصد ساخت پنير به اونها نگاه کنيد. شير سالم را چگونه از شير ناسالم تشخيص دهيم؟ شير براي سلامت بدن بسيار ضروري است اما نوشيدن شير فاسد يا آلوده مي تواند باعث بيماري هاي خطرناکي شود. روش هاي تشخيص شير سالم در اينجا معرفي شده است. شير و ساير محصولات لبني براي سلامت بدن بسيار مفيد است اما در برخي کشورهاي خارجي تقلب در زمينه توليد شير صورت مي گيرد که مي تواند سبب ابتلاي افراد به انواع بيماري هاي گوارشي، مشکلات قلبي عروقي يا واکنش هاي شديد آلرژيک شود به همين دليل بايد قبل از مصرف شير از سالم بودن آن مطمئن شويم. کارشناسان حوزه بهداشت هشدار مي دهند در تکنيک هاي شناسايي سلامت شير به دليل استفاده از اسيد تنها افراد متخصص در محيط آزمايشگاهي به انجام اين کار بپردازند زيرا استفاده از وسايل آزمايشگاهي در محيط خانه کار بسيار خطرناکي محسوب مي شود.