ايسنا/ يک روانپزشک ميگويد: اگر فرزند زير سن دو سال، بيشتر از دو ماه از مادر خود به صورت کامل جدا شود باعث ميشود اين کودک دچار افسردگي و اضطراب جدايي شود.
گودرز عکاشه در خصوص نقش مادر در سلامت رواني فرزندان گفت: اگر مادري پر حوصله و مهربان يک يا دو ساعت با فرزند خود وقت بگذارد خيلي بهتر از آن است که ساعتها کنار فرزند باشد و اصلا حوصله نداشته باشد. مادرها اگر افسردگي، اضطراب، وسواس و يا هر مشکل ديگري دارند براي درمان خودشان اقدام کنند.
اين روانپزشک عنوان کرد: نقش پدر و مادر هر دو مهم است و مهمتر از اين مورد رابطه پدر و مادر و تاثيرگذاري آن در فرزند است.
وي با اشاره به اينکه نقش مادران نقش بسيار پر اهميتي است، تصريح کرد: حمل کردن فرزند به مدت ۹ ماه و احساس نزديکي و زندگي که وجود دارد و سپس تولد و از روز اول در کنار فرزند بودن نقش مادر را نقش ويژهاي عنوان ميکند. بنابر اظهارات، ثابت شده اگر فرزند زير سن دو سال، بيشتر از دو ماه از مادر خود به صورت کامل جدا شود باعث ميشود اين کودک دچار افسردگي و اضطراب جدايي شود.
وي که در برنامهاي راديويي صحبت ميکرد، افزود: مراجعه کنندهاي دارم که حدود ۵۰ يا ۶۰ سال سن دارد و ميگويد وقتي به گذشتهاش برميگردد ميبيند، با مادري برخورد داشته که هيچوقت حوصله نداشته که به او اهميت دهد يا به او رسيدگي کند. اين مورد جنبهاي است که متاسفانه در جامعه ما اهميت کافي به آن داده نميشود.
بازار