۵ ترفند کاربردی برای ظرف شستن
انتخاب/ اگر شما از ظرف شستن فراري هستيد بهتر است به برخي تکنيکهاي ساده توجه کنيد که گرچه ساده به نظر ميرسند، اما واقعا کاربردي هستند. ظرف شستن يکي از اموري است که بسياري از افراد از آن فراري هستند و تمايلي ندارند که انجامش دهند. درواقع گاهي درباره ظرف شستن در خانه بحث و جدل به راه ميفتد چرا که هيچ يک از افراد مايل نيستند وظيفه شستن ظروف را بر عهده بگيرند. اما جالب است بدانيد گاهي با برخي از ترفندها ميتوانيد ظروف را سادهتر از گذشته بشوييد. اگر شما از ظرف شستن فراري هستيد بهتر است به برخي تکنيکهاي ساده توجه کنيد که گرچه ساده به نظر ميرسند، اما واقعا کاربردي هستند: براي شستن مخلوط کني که مواد زيادي به آن چسبيده است ميتوانيد از ماليدن صابون به مخلوط کن کمک بگيريد. درواقع ميتوانيد صابون مايع يا مايع ظرفشويي را به پرههاي تيغه مخلوط کن بماليد و سپس آن را روشن کنيد. اين موضوع در نهايت به جدا شدن مواد چسبيده به مخلوط کن کمک شاياني ميکند. هميشه پيش از تميز کردن ظروف، مواد غذايي را از ظروف خارج کرده و در سطلي بريزيد. يکي از اشتباهات رايج اغلب افراد اين است که ظرفها را موادي مثل برنج يا ته مانده سالاد و غذاها داخل سينک ميگذارند. در صورت امکان و فضاي مناسب داشتن، مواردي مثل برنج را براي پرندگان کنار بگذاريد و ته مانده خوراکيهاي غيرقابل استفاده را نيز داخل سطل ريخته و ظرفها خالي را در سينک بگذاريد. يک اشتباه رايج ديگر تلنبار کردن ظرفهاي آشپزي و سرو غذا کنار هم است. درواقع بهتر است ظرفهايي را که حين آشپزي کثيف ميشوند همان موقع آشپزي بشوييم تا روي يکديگر تلنبار نشده و راحتتر تميز شوند. با اين روش کار شما در نهايت راحتتر خواهد بود. از آب سرد براي پاک کردن لبنيات و نشاسته استفاده کنيد. درست است براي شستن ظرفهاي پر از چربي، مثل ظرف لازانيا، استفاده از آب گرم مناسبتر است، اما براي مواردي مثل شير و نشاسته، آب سرد کاربرديتر است. شايد ظرف شستن پس از غذا خوردن خيلي سخت باشد، اما باور کنيد هرچه فاصله بين غذا خوردن و شستن ظرفها بيشتر باشد، احتمال سختتر شسته شدن ظروف نيز افزايش بيشتري خواهد يافت.