نماد آخرین خبر

با وجود داشتن مشکلات فرزند دوم بیاورم؟

منبع
بروزرسانی
با وجود داشتن مشکلات فرزند دوم بیاورم؟
مشاوره24/ سوال: من ۳۱ سالمه و همسرم ۳۴. ده ساله ازدواج کرديم و يک دختر شش ساله دارم. من سر يک دوراهي موندم که دوباره بچه دار بشم با وجود اختلافاتي که با شوهرم دارم و تا حالا به خاطر دخترم جدا نشديم از يک طرف هم نگرانم که اينده پشيمون بشم که چرا يه فرزند ديگه نياوردم اون هم فقط به خاطر دخترم که تنهاست و دوست ندارم که تنها بمونه و بزرگ شد به خاطر نداشتن خواهر يابرادر از ما گلايه کنه.اين هم بگم که تا حالا هم به خاطر مشکلاتي که بينمون هست دوباره بچه دار نشدم(مشکل مالي اصلا نداريم).به نظرتون تصميم درست چي هست؟ الهام داودي (روانشناس باليني، دانشگاه علوم پزشکي تهران)
سلام. اولين قدم براي بچه دار شدن مجدد اين هست که آيا خود اون بچه ميتونه در محيط آروم به دنيا بياد و رشد کنه؟ اون بچه بايد با توجه به خودش در نظر گرفته بشه نه اينکه قرار باشه به خاطر نيازهاي بچه اول به دنيا بياد. به نظر مياد که شما ظرفيت دوست داشتن و پذيرفتن مسئوليت جديد رو در حال حاضر ندارين و به دنيا آوردن فرد جديد فقط قرباني کردن او براي بچه اول هست.
شيما برمه ( روانشناس باليني و مشاور خانواده)
با سلام‌ به شما دوست عزيز با توجه به توضيحاتتون در ادامه بايد بگم چون اطلاعاتي از ميزان و شدت اختلافات شما ندارم نميتونم نظر قطعي بدم ولي در کل بهتره مشکلات ارتباطي بين شما کاهش پيدا کنه بعد بخواين به داشتن فرزند ديگه اي فکر کنيد ، بنابراين خوب است که يک دوره شش ماهه را به اتفاق همسرتون تحت نظر يک زوج درمانگر باشيد تا کمي از اختلافات بين شما کاهش پيدا کنه و بعد از اون تصميم به داشتن فرزند ديگري بگيريد. به اميد روزهاي بهتر براي شما