نماد آخرین خبر

تشخیص گیلاس خوب و تازه هنگام خرید

منبع
نمناک
بروزرسانی
تشخیص گیلاس خوب و تازه هنگام خرید
نمناک/ وقتي حرف از تابستان و ميوه هاي آب دهن راه بنداز مي شود، گيلاس حرف اول را ميزند. اگر ميخواهيد پاي گيلاس يا کمي مرباي گيلاس درست کنيد ، اين مطلب را از دست ندهيد و به کمک راهنمايي حرفه اي ما در اين بخش گيلاس هاي تازه تر و بهتري خريداري کنيد .
نحوه ي انتخاب گيلاس اولين قدم اين است که بدانيد چه نوع گيلاسي را ميخواهيد ، زيرا همه ي آن ها برابر نيستند.به دنبال تجربه گيلاس خام هستيد يا طعم شيرين آن را مي پسنديد. ( مزه ي ترش آن ها بيشتر جهت استفاده در کيک يا خشک کردن استفاده مي شود ) براي انتخاب بهترين دسته ، نگاهي به ساقه و پوست گيلاس بياندازيد.طراوت ساقه نشان دهنده تازه بودن آن است. ساقه هاي سبز و شکسته نشده بهترين هستند.درصورت اينکه ساقه وجود نداشت ، کيفيت ميوه را ميتوانيد از طريق گيلاس متوجه شويد. ميوه ي ايده آل، خوشرنگ و گوشتي است. وجود چروک يا تغيير رنگ در ميوه به معني کهنگي ميوه مي باشد. چطور گيلاس را نگه داري کنيم گيلاس ميوه ي حساسي است و پس از خريد بايد به سرعت در يخچال قرار داده شود چراکه در دماي اتاق خاصيت آبداري و طعم خود را از دست مي دهند. وقتي گيلاس را ميشوييد آب را به خود جذب ميکند ، بنابر اين پيش از خوردن آن ها را بشوييد. گيلاس هاي نشسته را ميان حوله هاي کاغذي نگه داري کنيد و آن را در جاي سرد و خشک بگذاريد. اگر بدرستي نگه داري شوند تا يک هفته در يخچال به صورت تازه باقي مي مانند. براي ذخيره طولاني مدت ميوه ها را در يک کيسه پلاستيکي محفوظ از هوا قرار دهيد اين کار آن را آبدار و تازه نگه ميدارد.
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره