خوردن هلو در دوران بارداری
نمناک/ هلو، يک منبع غني از ويتامين c، آهن، پتاسيم و فيبر غذايي است. همه اينها مواد مغذي لازم و ضروري براي زنان باردار محسوب مي شوند و مي توان آن را با خيال راحت در دوران بارداري مصرف کرد و در واقع بسيار مفيد هم مي باشد. ويتامين c به ويژه براي رشد مناسب جنين ضروري است و به داشتن دندان ها و استخوان هاي سالم کمک مي کند.فيبر غذايي در هلو، باعث حفظ سلامت دستگاه گوارش در زنان باردار مي شود. آهن و پتاسيم نيز براي زنان باردار ضروري و مفيد است.يک نگراني اصلي براي استفاده از هلو وجود دارد، که آلودگي آفت کش ها مي باشد.با توجه به اين نگراني بهتر است که هلو هاي ارگانيک تهيه شود. آيا مصرف ميوه هلو در بارداري مضر است؟ خوردن هلو در بارداري و ارزش غذايي هلو: کالري:59 کربوهيدرات :14 گرم چربي:0.4 گرم فيبر:2.3 گرم آهن:0.4 گرم منيزيم :14 ميلي گرم پتاسيم :185 ميلي گرم پروتئين:1.4 گرم ويتامين آ:489IU ويتامين ث:10 ميلي گرم ميتوان در دوران بارداري هلو خورد؟ *مزاياي سلامتي هلو براي زنان باردار: 1.ويتامين C: بيشتر زنان باردار مبتلا به کمبود آهن هستند، ويتامين C براي جذب آهن بسيار مهم است. بارها در بخش بارداري نمناک گفتيم که ويتامين C همچنين براي تشکيل بافت جنين حياتي و ضروري است و براي تشکيل استخوان ها، دندان ها، رگ هاي خوني نياز ضروري مي باشد. 2. پتاسيم: محتواي بالاي پتاسيم در هلو در بارداري مفيد است.پتاسيم براي حفظ تعادل مايع مطلوب در بدن مادر و نوزاد ضروري است. همچنين در مقابله با مسائل معمول بارداري، مانند:خستگي، گرفتگي و ورم بسيار مفيد و تاثير گذار است و باعث کاهش اضطراب، افسردگي و تغييرات خلقي در خانم هاي باردار ميشود. 3.فيبر غذايي: زنان باردار در معرض مشکلات دستگاه گوارشي مانند ، يبوست، سوء هاضمه و ساير مسائل مربوط به هضم قرار ميگيرند.يک عدد هلوي 100 گرمي حاوي 5 گرم يا بيشتر فيبر رژيمي است.مصرف منظم هلو در دوران بارداري حرکت هاي رودهاي خوب را حفظ ميکند و يبوست و سوء هاضمه را کاهش مي دهد. 4. فسفر: فسفر براي حفظ قدرت و يکپارچگي استخوانها ضروري است و کمک ميکند تا کودک استخوان هاي قوي داشته باشد. 5. منيزيم: يکي ديگر از مواد معدني مهم براي زنان باردار منيزيم است که مانع از منقبض شدن زودرس رحم و همچنين جلوگيري از گرفتگي و يبوست ميشود. 6. فوليک اسيد: فوليک اسيد در مراحل اول بارداري براي رشد مغز و استخوان جنين ضروري است. با 4 ميکرو گرم فوليک اسيد موجود در هلو، يکي از بهترين منابع را تامين کنيد. 7.بتاکاروتن: اين ماده معدني براي توسعه يک سيستم ايمني قوي در مادر و نوزادش بسيار لازم و حياتي است که در هلو به وفور يافت ميشود. 8. کنترل وزن: مقدار بالاي مواد مغذي و کالري کم هلو باعث کاهش چربي بيش از حد ميشود. تاثيرات شگفت انگيز هلو در دوران بارداري يک زن باردار بايد چقدر هلو مصرف کند؟ علاوه بر مزاياي متعدد مصرف هلو در دوران بارداري آنطور که بخش بارداري نمناک اشاره کرده ، زنان باردار بايد ميزان مصرف اين ميوه را تا حداکثر 500 گرم در روز محدود کنند.بايد بيش از 2 هلو در روز مصرف نکنند تا اين ميزان توصيه شده را حفظ کنند. اثرات جانبي مصرف ميوه هلو در دوران بارداري: زنان باردار مبتلا به قند خون بالا ميتوانند هلو را مصرف کنند، اما فقط در مقادير بسيار محدود. مصرف بيش از حد هلو ممکن است دماي طبيعي بدن را افزايش دهد و منجر به خونريزي شود. از خوردن پوست هلو در دوران بارداري اجتناب شود، زيرا پرز هاي آن ممکن است باعث ايجاد حساست در گلو شود. از آنجايي که هلو سرشار از اسيد فوليک است، مصرف بيش از حد آن ممکن است باعث ايجاد جوش، بثورات پوستي، تهوع و غيره شود.