برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

11 غذایی که هرگز نباید در فریزر بگذارید!

منبع
آي بانو
بروزرسانی
11 غذایی که هرگز نباید در فریزر بگذارید!
آي بانو/ چه نگهداري مواد غذايي نادرست در يخچال باشد و چه گذاشتن غذاهاي نامناسب در مايکرويو ،تصورات غلط در مورد تهيه و نگهداري مواد غذايي بسيارند. نکات مهمي را درباره نگهداري مواد غذايي در ادامه بخوانيد ! اما يخچال و مايکروفر تنها اشتباهات رايج در آشپزخانه نيستند.فريزر هم چيزي است که به درستي تعريف نشده است.شما ميتوانيد هر چيزي را فريز کنيد ( همه ما ممکن است با فريز کردن دور ريز مواد غذايي را کاهش دهيم ) اگرچه بعضي از چيزها بعد از يکبار يخ زدن و ذوب شدن تقريبا قابل تشخيص نيستند.به عبارت ديگر شما ميتوانيد هرچيزي را که ميخواهيد منجمد کنيد و از اين مواد غذايي منجمد استفاده کنيد ، اما از بعضي از غذاها بعداز يخ زدايي چيزي باقي نميماند. 11 غذايي که هرگز نبايد در فريزر بگذاريد : منجمد کردن غذا يک مساله مهم است.مهم نيست که چه چيزي را منجمد ميکنيد ، مطمئن شويد که از آن در طول نه ماه استفاده ميکنيد و همچنين مطمئن شويد که آنرا بدرستي يخ زدايي ميکنيد.بيشتر غذاها به زمان کافي براي يخ زدايي نياز دارند.کم کم گرم شدن معمولا نتيجه بهتري دارد.شما همچنين بايد به کاملا سرد بودن ظرفها قبل از فريز کردن آنها توجه داشته باشيد و غذا ها را در ظرفهاي بي خطر مخصوص فريزر نگهداري کنيد. 1- سبزيجات اگر شما سبزي ترد و با مزه ميخواهيد آنرا در فريزر نگذاريد.سبزيها بعداز فريز شدن پلاسيده ، نرم و شل ميشوند و طعمشان را هم از دست ميدهند.به جاي آن سبزيهاي شسته و خشک شده را در يخچال نگهداريد.بهترين حالت اين است که در يک حوله کاغذي ، در يک کيسه پلاستيکي پيچيده شده باشد. 2- سيب زميني ها چون سيب زميني ها آب زيادي دارند وقتي که يک سيب زميني کامل خام را در فريزر بگذاريد دانه هاي يخ تشکيل ميشوند. وقتي بخواهيد آنرا يخ زدايي کنيد يک سيب زميني خميري شکل برايتان باقي ميماند.سيب زميني ها بهتر است در جاي خشک و خنک نگهداري شوند.اگر حتما ميخواهيد آنها را فريز کنيد ميتوانيد اول آنها را بپزيد دراينصورت ممکن است هنگام يخ زدايي کمي آبدار شوند، اما با توجه به اينکه چطور آنها را پخته ايد به نتيجه بهتري ميرسيد. 3- شير وقتي شير يخ زده را گرم کنيد سنگين و ناصاف ميشود بنابراين اگر ميخواهيد آن را مستقيما بنوشيد فريز کردنش ايده خوبي نيست.اگرچه اگر بخواهيد از شير در آشپزي استفاده کنيد شير ذوب شده بکارتان مي آيد.فقط مطمئن شويد که وقتي آنرا يخ زدايي ميکنيد بگذاريد براي چند ساعت در يخچال بماند.از يک تا چند روز با توجه به اندازه ظرف. 4 - غذاهاي سرخ شده بهترين قسمت در مورد غذاهاي سرخ شده که تردي و چربي آنهاست ،در فريزر از بين ميرود.خمير ترد نرم و مرطوب ميشود.نظرتان درمورد خوردن مرغ سرخ شده چيست اگر پوستش زير دندان شما قرچ و قروچ نکند؟چه چيزي بدتر از سيب زميني سرخ شده نم دار است؟گرچه ممکن است بتوانيد ترد بودن بعضي از غذاهاي سرخ شده را با قرار دادن آنها در ماهيتابه بسيار داغ دوباره برگردانيد ، اما زمانيکه اينکار را ميکنيد روغن هم به غذا ميچسبد.پيشنهاد ما اين است که تمام غذاي سرخ شده تان را يکباره بخوريد. 5- خرده هاي نان خرده هاي نان روي چيزهايي مانند گوشت ، پنير يا پيراشکي ها به همان سرنوشت غذاهاي سرخ شده دچار ميشوند ، آنها نرم و خيس ميشوند.در حالي که تنها هدف از استفاده از خرده نان اين است که غذا تازه و ترد شود بهتر است ريسک نکنيد که آنرا در فريزر بگذاريد. 6 - تخم مرغ با پوست شما ميدانيد که مايعات وقتي که جامد ميشوند چطور منبسط ميشوند ( به اين دليل است که هنگاميکه مايعات را در فريزر نگه ميداريد بايد ظرفهاي مناسب انتخاب کنيد و کمي فضاي اضافه باقي بگذاريد) تخم مرغها از اين امر مستثنا نيستندومايع داخل آن سفت و منبسط ميشود و پوسته آن ميشکند.بدترين مورد اين است که ظرف تخم مرغي که فريزر شما را به بوي فساد کشانده برايتان باقي ميماند.بهترين مورد : شما تخم مرغهاي غير قابل استفاده خواهيد داشت. 7- خامه ترش فريز کردن خامه ترش باعث ميشود که تکه تکه شود.شما مي توانيد آنرا بهم بزنيد و از آن در آشپزي استفاده کنيد.اما مطمئنا نميخواهيد که بعد از فريز کردن و يخ زدايي به تنهايي آن را بخوريد. 8- ميوه هاي خام ميوه ها و صيفي جات با مقادير زيادي آب در فريزر حالت يخي پيدا ميکنند و به خوبي يخ زدايي نميشوند.به جاي برگشت به حالت تردشان ، آنها نرم و شل ميشوند.هيچ کس نميخواهد يک تکه خيار يا کرفس خيس و شل را بخورد. 9- ماست ما اينجا از بستني ماستي صحبت نميکنيم.ما از ماستي که منجمد شده حرف ميزنيم .قرار دادن ماست يا ماست يوناني در فريزر بافت آنرا تغيير ميدهد.شما در نهايت سبتني ماستي نخواهيد داشت بلکه شما چيزي داريد که نميخواهيد آن را بخوريد.مانند خامه ترش ماست تکه تکه ميشود.اگر ميخواهيد از آن براي آشپزي استفاده کنيد، قابل قبول است اما در غير اينصورت براي خوردن تنها مناسب نيست. 10- پنير با وجود پنيرهايي با ماندگاري طولاني واقعا نيازي به گذاشتن پنير در فريزر نيست.اگر شما يک پنير سفت را در فريزر بگذاريد ترد و خرد ميشود.اگر يک پنير نرم را در فريزر بگذاريد رطوبت بافت نرم و سبک پنير را کريستالي ميکند.پنير ( با حداقل کيفيت ) خوش طعم است، با گذاشتن آن در فريزر آنرا خراب نکنيد. 11- خامه هاي درست شده با سفيده تخم مرغ خامه اي که از سفيده تخم مرغ درست شده اگر در فريزر قرار داده شود حالت پفي خود را از دست ميدهد و مايع از آن خارج ميشود.اين مساله ميتواند کيک شما را کاملا خراب کند !