باشگاه خبرنگاران/ جعفريان متخصص تغذيه در گفت و گو با خبرنگار کلينيک گروه علمي پزشکي باشگاه خبرنگاران؛ با اشاره به مواد شيميايي و نگهدارنده موجود در مواد غذايي اظهار داشت: مواد رنگي موجود در نگهدارنده ها سبب بروز مسموميت در بدن شده و اين کار با توليد سم همراه است.
وي ادامه داد: مواد رنگي غير مجاز روي سيستم ايمني اثر گذاشته وسبب ايجاد تهوع ،استفراق ،اسهال ،تب در بدن افراد شده که در موارد خيلي حاد منجر به مرگ مي شود.
اين متخصص تذيه در خصوص راه هاي جلوگيري از مسموميت ، گفت: دقت در نگهداري و پخت غذا و آگاهي يافتن از تاريخ انقضاي محصولات ما را در رهايي از مسموميت ياري مي کند.
جعفريان ياد آورشد: :تغييرات آب و هوايي(فصلي) خود ذاتا تاثير گذار نبوده ولي زمينه را براي مسموميت فراهم مي کند.
وي تاکيد کرد: در کودکان،افراد سالمند و زنان بار دار ريسک ابتلا به مسموميت بيشتر است که بهترين اقدام براي اين گروه هاي سني مراجعه به پزشک و پرهيز از درمان هاي خودسرانه است.
اين متخصص تغذيه عنوان کرد: زنان باردار به علت ضعيف بودن سيستم ايمني بدن بايد از مصرف مواد غذايي چون گوشت نيم پخت ، مرغ ،تخم مرغ و غيره که زمينه را براي مسموميت فراهم مي کند، جلوگيري کنند.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد