نماد آخرین خبر

تغذیه/ فست فودها عامل ایجاد چربی در بدن

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
تغذیه/ فست فودها عامل ایجاد چربی در بدن
باشگاه خبرنگاران/ اسماعيل عرب متخصص تغذيه با بيان اينکه مصرف فست فودها از مهمترين معضلات تغذيه اي کشور ما است، گفت: مزه، يکي از دلايل جاذبه فست فودها در جوانان و نوجوانان است. وي با بيان اينکه علت اصلي مرگ افراد، مصرف چربي است، تاکيد کرد: روغن و سس هاي افزودني در فست فود باعث افزايش چربي در اين مواد غذايي شده است. به گفته اين متخصص تغذيه، با وجود هزار بيماري در جهان، علت مرگ انسان ها تجمع چربي در بدن است. عرب با اعلام اينکه مصرف فست فود باعث بروز برخي بيماري ها مي شود، عنوان کرد: مصرف اين مواد غذايي باعث افزايش چربي و فشار خون و خطرات ناشي از بيماري هاي قلبي مي شود. وي با بيان اينکه مصرف فست فود افزايش وزن به همراه دارد، بيان کرد: افزايش وزن يک معضل بزرگ جهاني است که باعث بروز بيماري ديابت و نارسايي کبد مي شود. اين متخصص تغذيه با اشاره به مواد نگه دارنده در سوسيس و کالباس افزود: استفاده از اين مواد غذايي باعث ايجاد بيماري سرطان در بدن انسان مي شود. وي بيان کرد: استفاده چندين باره از روغن براي سرخ کردن و نمک زياد در فست فودها باعث بروز بيماري در بدن انسان مي شود. عرب افزود: استفاده از مواد غذايي طبيعي و سنتي باعث سلامتي بدن مي شود و از بروز بيماري ها جلوگيري مي کند. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد