پوست و مو/ پوستتان را با کمترین هزینه روشن کنید
باشگاه خبرنگاران/ کدو سبز از نظر تغذيه اي داراي ارزش زيادي است و به عنوان يک منبع خوب ويتامين C، منيزيم، پتاسيم، مس، فيبر شناخته مي شود. با اين گياه به جنگ بيماريها برويد!عباس لطفي پژوهشگر طب سنتي با بيان اينکه کدو حاوي پتاسيم، آهن، منيزيم و کالري است، گفت: بتاکاروتن موجود در کدو از بروز راديکال هاي آزاد در بدن جلوگيري مي کند. وي با بيان اينکه بتاکاروتن کدو سرشار از ويتامين A است، اظهار داشت: مصرف اين ميوه باعث کاهش بيماري هايي همچون قلبي و عروقي، عفونت مثانه، يبوست، چاقي، ديابت و چربي خون مي شود. اين پژوهشگر طب سنتي با اشاره به اينکه مبتلايان به بيماري کليوي بايد از خوردن کدو خودداري کنند، تصريح کرد: افراد بايد جهت کاهش بعضي بيماري ها روزانه ۳۰ گرم مواد غذايي حاوي فيبر مانند سبزيجات، خشکبار و حبوبات را مصرف کنند. لطفي با بيان اينکه مصرف ويتامين A و E بروز سرطان پروستات را کاهش مي دهد، تاکيد کرد: مصرف روغن تخم کدو از انسداد عروق خوني جلوگيري مي کند. لطفي با اشاره به اينکه کدو حلوايي خلط آور، ادرار آور و تب بر است، تاکيد کرد: از کدو حلوايي مي توان به عنوان کرم استفاده کرد، طوريکه آن را پخته و سپس جهت شفافيت پوست بر صورت ماساژ دهيد. اين پژوهشگر طب سنتي با اشاره به اينکه مصرف جوشانده گل کدو براي خلط سينه بسيار موثر است، افزود: استفاده از شيره کدو باعث رفع تشنگي افراد مي شود. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد