تغذیه/ ممنوعیت مصرف چای برای مبتلایان به زخم معده
سلامتي/ يک دستيار تخصصي طب سنتي ايران گفت: چاي ترشح اسيد معده را تحريک مي کند, بنا براين براي مبتلايان به زخم معده توصيه نميشود. نکات زير بايد در نوشيدن چاي, رعايت شود: به گفته وي پرهيز از مصرف چاي خيلي داغ, ممکن است به مخاط گلو و ناي آسيب رسانده و حتي زمينه ساز ايجاد سرطان در اين نواحي شود. نوشيدن چاي به مقدار زياد, به تدريج رنگ دندان ها را تغيير مي دهد. چاي براي مبتلايان به زخم معده مضر است اين دستيار تخصصي طب سنتي در حکيم ايراني افزود: چاي ترشح اسيد معده را تحريک مي کند, بنا براين براي مبتلايان به زخم معده توصيه نميشود. افراط در خوردن چاي ممکن است در جذب آهن آلي از خوراکيهاي گياهي اختلال ايجاد کرده, موجب کم خوني شود. خدايي بيان کرد: بهترين نوع چاي مصرفي, نوع تازه دم شده آن است, ريختن دانه هل و يا گلبرک گلسرخ داخل چاي نيز مفيد بوده و آن را به صورت يک نوشيدني مفيد فراوري ميکند. وي خاطرنشان کرد: بهتر است که از چايهاي با رنگ و طعم طبيعي استفاده شود. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد