بارداری/ خوردن زنجبیل در دوران بارداری
تيتر نو/ زنجبيل غذايي فوق العاده است. زنجبيل را مي توان در آشپزي استفاده کرد و خواص دارويي نيز دارد. اين ماده عطر و طعم خوبي نيز به غذا مي افزايد. در اروپا اين ماده را براي جلوگيري از حالت تهوع و استفراغ استفاده مي کنند. اما پيش از استفاده از زنجبيل در باردار زنجبيل غذايي فوق العاده است. زنجبيل را مي توان در آشپزي استفاده کرد و خواص دارويي نيز دارد. اين ماده عطر و طعم خوبي نيز به غذا مي افزايد. در اروپا اين ماده را براي جلوگيري از حالت تهوع و استفراغ استفاده مي کنند. اما پيش از استفاده از زنجبيل در بارداري بايد مقدار مناسب آن را بدانيد. خوردن زنجبيل در دوران بارداري در بارداري مي توان زنجبيل تازه را مصرف کرد و مشکلي ايجاد نمي کند. اما ريشه خشک آن مناسب نيست. در صورتي که زنجبيل را به مقدار مناسب به چاي و غذا بيفزاييد مشکلي ايجاد نمي کند. پيش از مشورت با پزشک مکمل زنجبيل مصرف نکنيد. زيرا مقدار زياد آن باعث سقط جنين مي شود. چه مقدار زنجبيل در بارداري مجاز است؟ مي توانيد روزانه يک گرم ريشه زنجبيل يا دو تا چهار دوز به طور جداگانه استفاده کنيد. همچنين براي جلوگيري از حالت تهوع و استفراغ در بارداري مي توانيد زنجبيل تازه يا آبنبات مصرف کنيد. بايد در سه ماهه اول بارداري خيلي مراقب باشيد. در سه ماهه اول بارداري از حالت تهوع، استفراغ، تغيير حالت روحي و کسالت رنج مي بريد. بنابراين بهترين زمان براي خوردن چاي زنجبيل زماني است که حالت تهوع داريد. اين ماده ناراحتي شما را برطرف کرده و باعث بهتر شدن حالتان مي شود. اما زياد از آن مصرف نکنيد. خواص خوردن زنجبيل در دوران بارداري ممکن است يک فنجان چاي زنجبيل بخوريد يا زنجبيل را براي افزايش طعم به غذاي خود بيفزاييد. بنابراين بايد خواص آن را بدانيد. نوزاد خون کافي دريافت مي کند: زنجبيل باعث افزايش جريان خون در بدن مي شود بنابراين مقدار خون وارد شده به بدن جنين را افزايش مي دهد. تنظيم کلسترول: زنجبيل مقدار کلسترول را تنظيم مي کند بنابراين احتمال افزايش کلسترول در بارداري را کاهش مي دهد و باعث کاهش کلسترول خون مي شود. خلاص شدن از حالت تهوع: اگر از حالت تهوع و استفراغ در بارداري رنج مي بريد، مي توانيد زنجبيل بخوريد تا بهتر شويد. چاي زنجبيل باعث کاهش مشکلات معده مي شود. جلوگيري از سرماخوردگي و سرفه: زنجبيل براي درمان سرماخوردگي، سرفه و ناراحتي هاي مزمن مناسب است. سيستم ايمني بدن در بارداري کند و آسيب پذير مي شود. زنجبيل توانايي افزايش ايمني بدن و کمک به بهبود سريع دارد. همچنين از اين بيماري ها جلوگيري مي کند. کنترل مقدار قند خون: مطالعات نشان مي دهد زنجبيل نقشي حياتي در کنترل گلوکوز خون دارد. اين ماده مادر و جنين را سالم نگه مي دارد. همچنين به افزايش انرژي و جلوگيري از خستگي نيز کمک مي کند. بدن مي تواند مواد مغذي بيشتري دريافت کند: دلايل زيادي مانند عفونت يا عادات نادرست در رژيم غذايي، توانايي بدن را براي جذب مواد مغذي کاهش مي دهد. زنجبيل بدن را در جذب مواد مغذي کمک مي کند و مواد مغذي مورد نياز جنين را آماده مي کند. جلوگيري از سوزش معده: زنجبيل بهترين داروي خانگي براي درمان سوزش معده در بارداري مي باشد. اين ماده با اسيد معده مبارزه کرده و سوزش معده را از بين مي برد. همچنين مصرف چاي زنجبيل همراه با عسل يا قند نيز مناسب است. کاهش نفخ: در بارداري، سرعت هضم غذا کاهش مي يابد تا جنين نيز مواد مغذي را جذب کند. اين مسئله باعث مي شود احساس سنگين بودن کنيد و نفخ پيش مي آيد. پيش از خواب زنجبيل بخوريد تا مشکلات گوارشي برطرف شود و نفخ شکم نيز برطرف شود. همچنين مي توانيد يک قاشق چايخوري آب زنجبيل تازه را با عسل مخلوط کنيد. درمان التهاب: زنجبيل يک ضد التهاب طبيعي است که التهاب و ورم معده را در بارداري کاهش مي دهد. يک تکه زنجبيل را داخل عسل بزنيد و بخوريد. کاهش درد بارداري: زنجبيل تمام دردهاي بارداري مانند شکم درد، پشت درد يا درد مفاصل را کاهش مي دهد. اين ماده مقدارهورمون ها را به تعادل مي رساند و از درد جلوگيري مي کند. مي توانيد صبح خود را با يک چاي زنجبيل شروع کنيد. آرامش ماهيچه هاي خسته: بارداري باعث خستگي استخوان ها و عضلات مي شود. يک فنجان چاي زنجبيل در روز باعث کاهش درد استخوان ها و عضلات مي شود. قوي کردن بدن جنين: مصرف زنجبيل تازه در چاي يا غذا باعث بهبود ويتامين ث و آهن مي شود. همچنين سيستم ايمني بدن جنين را حمايت کرده و احتمال عقب افتادگي ذهني را کاهش مي دهد. عوارض جانبي خوردن زنجبيل در بارداري خوردن زنجبيل تازه به مقدار مناسب مشکلي ايجاد نمي کند. اما بايد ملاحظات زير را در نظر بگيريد: با پزشک خود صحبت کنيد و نظر او را در خصوص مصرف زنجبيل بپرسيد. ممکن است قرص فشار خون يا لختگي خون مصرف کنيد. اگر سابقه سقط جنين، لختگي خون، خونريزي واژينال و سرگيجه داريد زنجبيل نخوريد. افرادي که ديابت بارداري داريد نبايد زنجبيل بخورند زيرا بر قند خون تاثير مي گذارد. مقدار زياد زنجبيل باعث سقط جنين يا خونريزي پريودي مي شود که مي تواند براي مادر و جنين خطرناک باشد. سعي کنيد زنجبيل به مقدار مناسب مصرف کنيد تا از خواص آن بهره مند شويد.