ايسنا/ کارشناس مسئول تغذيه مرکز بهداشت استان کرمانشاه تاکيد کرد: افراد براي سلامت بدن خود در ماه مبارک رمضان، حتما روزه خود را با آب ولرم و خرما افطار کنند.
نيلوفر حيدري با اشاره به نزديک شدن ايام روزه داري، گفت: با توجه به مدت زمان طولاني روزهداري در فصل گرما، افراد بايد برخي نکات تغذيهاي را مدنظر قرار دهند تا دچار مشکل نشوند.
وي توصيه کرد: افراد حتما با آب گرم و چند عدد خرما روزه خود را افطار کنند، زيرا معده ساعتها خالي بوده و بهتر است با آب گرم يا ولرم که نزديک به دماي بدن است روزه افطار شود، البته استفاده از چاي و يا شيرگرم هم بلامانع است.
اين کارشناس تغذيه افزود: از طرفي بدن به سرعت نياز به تامين انرژي دارد و به همين علت توصيه ميشود از خرما براي افطار استفاده کرد.
حيدري با تاکيد بر فاصله انداختن ميان وعده افطار و شام، گفت: معده در طول مدت روزه ساعتها خالي بوده و زمان نياز دارد که بتواند غذاهاي سنگين را در خود جاي دهد و بهتر است پس از صرف افطار نيم ساعت تا يک ساعت فاصله انداخته و سپس شام صرف شود.
اين کارشناس تغذيه توصيه کرد: افراد از صرف شام پرچرب و پرحجم خودداري کرده و و عده شام را سبک صرف کنند.
حيدري وعده سحر را مهمترين وعده غذايي در ماه مبارک رمضان دانست و اظهار کرد: در اين وعده افراد بايد از مصرف غذاهاي چرب، شيرين و کنسروي و نيز سوسيس و کالباس و نوشابههاي گازدار اجتناب کنند.
وي افزود: در اين وعده ترجيحا بايد مواد کربوهيدارتي مانند برنج و نان و نيز انواع سبزيجات و ميوه ها مصرف شود.
حيدري، ماست و خيار و انواع خورش را گزينههاي مناسبي براي وعده سحر عنوان کرد.
اين کارشناس تغذيه بر مصرف هشت ليوان آب در ساعت بين افطار تا سحر تاکيد کرد و افزود: با توجه به طولاني بودن مدت روزه و گرمي هوا افراد بايد دقت داشته باشند که حتما هشت ليوان آب را ميان وعده افطار تا سحر مصرف کنند.
حيدري با بيان اينکه نوجوانان و جوانان انرژي بيشتري نياز دارند، گفت: اين افراد ميتوانند از آجيل بدون نمک در وعده سحري خود براي دريافت انرژي بيشتر استفاده کنند.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار