افطار را با شام اشتباه نگیرید
شبستان/ رعايت کردن تغذيه در ايام ماه رمضان در سلامت روزه داران تاثير بسزايي دارد. از آنجا که در ايام ماه مبارک رمضان از نظر فيزيولوژيک تغييراتي در بدن ايجاد ميشود، بايد تغييراتي در شيوه تغذيه خود ايجاد کنيم. داشتن نظم غذايي و مصرف عدههاي غذايي مکرر در روز ميباشد. توصيه ميشود افراد روزه دار همانند زماني که روزه نيستند سه وعده غذا بخورند که اين وعدهها شامل سحر، افطار و شام ميباشد. درکنار اعمال معنوي و خاص اين ماه عزيز براي داشتن جسمي سالم که يکي از اهداف روزه داري است نيز بايد آدابي رعايت شود تا به آنچه هدف از سلامت جسم است برسيم. در ادامه توصيه هايي برا ي داشتن افطاري مناسب در ماه مبارک رمضان برا ي روزه داران عزيز داريم. روزه داران بايد توجه داشته باشند که با يک استکان شير گرم يا چاي کمرنگ و 2 عدد خرما و يک قاشق غذا خوري عسل طبيعي روزه خود راباز کنند وپس ا ز18 ساعت گرسنگي ، هرگز غذاي سرد نخورند. روزه داران توجه کنند که شام را 2 ساعت بعد از افطار ميل کنند. غذاهاي سنگين و سرخ کردني مثل آش يا خورش براي افطار مناسب نيستند و بهتر است در وعده هاي شام ميل شوند. سوپ هايي را که حاوي سبزيجات پخته و آب مرغ هستند و يا باشير درست مي شوند در افطار استفاده کنند. از فرني و شير برنج به خاطر شيريني که دارندمي توانند جهت جبران قند از دست رفته بدن استفاده کنند. بايد توجه داشت که افطار بايد سبک، گرم و شيرين باشد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد