برای مشاهده نسخه قدیمی وب سایت کلیک کنید
logo

بستنی‌های غیر پاستوریزه مهمترین عامل ابتلای ایرانی‌ها به تب مالت

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
بستنی‌های غیر پاستوریزه مهمترین عامل ابتلای ایرانی‌ها به تب مالت
باشگاه خبرنگاران/ محمدحسين عزيزي رئيس انجمن صنايع غذايي ايران با اشاره به خطرزا بودن بستني‌هاي غيرپاستوريزه و کره‌هاي محلي اظهار کرد: اگر در هنگام مصرف شير آن را حرارت ندهيم و يا از مواد لبني غير پاستوريزه استفاده کنيم احتمال شيوع بيماري‌هاي مختلف از جمله تب مالت در افراد دو چندان مي‌شود. وي عنوان کرد: شيرهايي که قبل از مصرف تصفيه نشده و به طور کلي عمل پاستوريزه و همونونيژه براي آن صورت نگرفته است احتمال شيوع بيماري‌هاي مختلف دامي به انسان را افزايش مي‌دهد و به همين خاطر من توصيه مي‌کنم که از مصرف بستني و لبنيات محلي که از شير غير پاستوريزه استفاده شده به هيچ عنوان مصرف نکنند. عزيزي ادامه داد: اگر افراد بستني‌هاي محلي و يا شيرهاي غيرپاستوريزه استفاده کنند ميکروب‌هاي موجود در بدن دام از بين نمي‌رود به همين خاطر در هنگام مصرف باعث بروز بيماري تب مالت در افراد مي‌شود وي يادآور شد: مصرف بستني غير پاستوريزه و لبنيات محلي خطر بروز بيماري تب مالت را افزايش مي‌دهد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد