باشگاه خبرنگاران/ محمدحسين عزيزي رئيس انجمن صنايع غذايي ايران با اشاره به خطرزا بودن بستنيهاي غيرپاستوريزه و کرههاي محلي اظهار کرد: اگر در هنگام مصرف شير آن را حرارت ندهيم و يا از مواد لبني غير پاستوريزه استفاده کنيم احتمال شيوع بيماريهاي مختلف از جمله تب مالت در افراد دو چندان ميشود.
وي عنوان کرد: شيرهايي که قبل از مصرف تصفيه نشده و به طور کلي عمل پاستوريزه و همونونيژه براي آن صورت نگرفته است احتمال شيوع بيماريهاي مختلف دامي به انسان را افزايش ميدهد و به همين خاطر من توصيه ميکنم که از مصرف بستني و لبنيات محلي که از شير غير پاستوريزه استفاده شده به هيچ عنوان مصرف نکنند.
عزيزي ادامه داد: اگر افراد بستنيهاي محلي و يا شيرهاي غيرپاستوريزه استفاده کنند ميکروبهاي موجود در بدن دام از بين نميرود به همين خاطر در هنگام مصرف باعث بروز بيماري تب مالت در افراد ميشود
وي يادآور شد: مصرف بستني غير پاستوريزه و لبنيات محلي خطر بروز بيماري تب مالت را افزايش ميدهد.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار