تغذیه/ ترشی ارزش غذایی ندارد
سلامتي/ دکتر خديجه رحماني مصرف ترشي به همراه غذا را يک عادت نادرست ايرانيها دانست. و گفت: در گذشته به دليل اينکه سبزيجات و صيفيجات تازه، در تمام فصول در دسترس نبود مردم اين مواد را به صورت ترشي و در سرکه نگهداري ميکردند تا در فصول سرد مورد استفاده قرار دهند ولي امروزه دسترسي به سبزيجات و صيفيجات تازه تسهيل پيدا کرده است و افراد در تمام فصل سال به اين مواد غذايي دسترسي دارند بنابراين مصرف ترشي به هيچ عنوان توصيه نميشود. وي با تاکيد براينکه سبزيجات و صيفيجات بايد تازه مورد استفاده قرار بگيرند گفت: در غير اين صورت اين موارد داراي هيچگونه ارزش غذايي نيستند. اين عضو هيات علمي دانشگاه علوم پزشکي شهيد بهشتي نمک موجود در ترشي را يکي از عوامل خطر براي سلامتي دانست و افزود: ميزان نمکي که در ترشي مورد استفاده قرار ميگيرد بسيار براي سلامتي مضر است و افرادي را که داراري سيستم ايمني ضعيفي هستند را دچار مشکل ميکند. رحماني در بخش ديگري از سخنانش يادآور شد: فصل پاييز و زمستان منبع غني ويتامين C محسوب ميشوند بنابراين افراد ميتواند به جاي ترشي کردن اين مواد غذايي آنها را تازه مورد استفاده قرار دهند. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد