دکتر سلام/ نوشیدن «چای داغ» سرطان مری را افزایش میدهد
فارس/ رضا ملايري فوق تخصص خون و سرطان گفت: سرطان مري يکي از سرطان هاي دستگاه گوارش است که شيوع آن در نواحي شمالي ايران و کشور چين بسيار زياد است. رضا ملايري گفت: مصرف خوراکي ها و مايعات داغي همچون چاي در ايجاد اين سرطان موثر است. وي اضافه کرد: اين سرطان نواحي بين دهان و معده را درگير مي کند و خود را با علائمي همچون مشکل در بلع و کاهش شديد وزن نشان مي دهد. ملايري افزود: کاهش قابل توجه وزن، جزو علائم شايع اين بيماري است که اکثريت بيماران به دليل تاخير در مراجعه، درمان بيماري را سختتر مي کنند. اين فوق تخصص خون و سرطان، در خصوص درمان سرطان مري گفت: براي درمان اين بيماري از جراحي و پرتو درماني استفاده مي شود و در موارد مورد نياز شيمي درماني نيز به کار گرفته مي شود. وي گفت: رژيم هاي غني از ميوه و گياهان اثر محافظي در ايجاد سرطان ريه دارند. وي اضافه کرد: اين سرطان نواحي بين دهان و معده را درگير ميکند و خود را با علائمي همچون مشکل در بلع و کاهش شديد وزن نشان مي دهد. ملايري افزود: کاهش قابل توجه وزن، جزو علائم شايع اين بيماري است که اکثريت بيماران به دليل تاخير در مراجعه، درمان بيماري را سختتر ميکنند. اين فوق تخصص خون و سرطان، در خصوص درمان سرطان مري گفت: براي درمان اين بيماري از جراحي و پرتو درماني استفاده ميشود و در موارد مورد نياز شيمي درماني نيز به کار گرفته ميشود. وي گفت: رژيمهاي غني از ميوه و گياهان اثر محافظي در ايجاد سرطان ريه دارند. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد