تغذیه/ خواص میوه های هفت رنگ تابستان
باشگاه خبرنگاران/ نچواک کارشناس تغذيه و رژيم درماني گفت :ميوه ها حاوي املاح ويتامين ها ، فيبر و ترکيبات ارزشمند براي بدن هستند. نچواک کارشناس تغذيه و رزيم درماني در گفتگو با خبرنگار گروه استان هاي باشگاه خبرنگاران جوان ازکرمانشاه ؛ گفت:رنگ دانه هاي ميوه يکي از ارزشمند ترين مواد غذايي در دسترس انسان ها ست که خواص بسيار ارزشمندي از جمله خواص آنتي اکسيدان دارند. وي با بيان اينکه ميوه مي تواند به عنوان يک ميان وعده استفاده شود افزود:خوردن 100گرم آلو 20درصد از نياز روزانه خانم ها به آهن را برطرف مي کند اين ميوه از منابع مناسب پتاسيم نيز محسوب مي شود به همين دليل به بيماران فشارخوني پيشنهاد مي شود آلو را در سبد ميوه خود داشته باشند و روزانه 2 تا 3 عدد از اين ميوه را ميل کنند. نچواک با اشاره به اينکه خوردن يک هلوي متوسط، 8درصد از نياز روزانه به فيبر را تامين مي کند گفت: اين مقدار فيبر، سطح کلسترول خون را پايين مي آورد و احتمال ابتلا به بيماري هاي قلبي را نيز کم مي کند اين ميوه به دليل منبع غني ويتامين C براي افرادي که به بيماري هاي لثه مبتلا هستند مناسب است. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد