تناسب اندام/ چربی های شکم را با این ادویه ها از بین ببرید
اقتصاد نيوز/ دف اين ادويه ها از بين بردن يا حداقل کاهش *چربي احشايي شکم و کاهش نفخ است. بعد از خواندن اين مقاله حتما آنها را در دستور آشپزي خود اضافه خواهيد کرد. * چربي احشايي شکم visceral belly fat: يا چربي شکمي نوعي از چربي بدني است که در شکم وجود دارد و ارگان هاي بدن را محاصره ميکند . همه افراد مقداري از آن را دارند به ويژه کساني که فعاليت بدني ندارند , دائما در شرايط استرس قرار دارند و يا رژيم نادرستي دارند. نوع ديگري از چربي که زير پوست ساخته مي شود ( چربي زيرپوستي ) اثرات منفي کمتري بر سلامتي دارد و راحت تر از چربي احشايي مي توان آن را از دست داد . در حقيقت , ذخيره بيش از حد چربي احشايي با بسياري از مشکلات سلامتي مانند بيماري هاي قلبي عروقي , ديابت نوع ۲ و افزايش فشار خون در ارتباط است. يک مطالعه رفتاري که روي بزرگسالان با اضافه کردن گياهان و ادويه ها به جاي نمک براي طعم دار کردن غذا انجام شد نشان داد که در اين رژيم مصرف سديم حدود ۱۰۰۰ ميلي گرم در روز کاهش پيدا کرده بود. حتي اگر نمي خواهيد با مصرف ادويه ها رگ هاي خوني تان را خوشحال کنيد بايد بدانيد که مطالعه اخير نشان داده است که مصرف مقداري ادويه مي تواند چربي احشايي شکم را هدف قرار داده و نفخ را کاهش دهد و به طول کلي زندگي و چاقي افراد را تا ۱۱۰ درصد بهبود دهد. از امروز به بعد براي از بين بردن چربي شکم، غذاهايتان را با اين ادويه ها مزه دار کنيد. ۱. از بين بردن چربي شکم با زنجبيل من نمي توانم تاييد کنم که کنفوسيوس Confucius سيکس پک داشته ( يا يک شکم گرد و مدور ) ولي اين فيلسوف افسانه اي چين به همراه هر وعده غذايي خود زنجبيل استفاده مي کرده. در حال حاضر شواهد علمي اي وجود دارد که زنجبيل مي تواند تعدادي از علايم مشکلات دستگاه گوارش را بهبود بخشد. علاوه بر دل درد، مطالعه اي که در مجله Gastroenterology and Hematology چاپ شده نشان مي دهد که زنجبيل توانايي منحصر به فرد در تخليه معده دارد. زنجبيل تازه رنده شده يک طعم دهنده خوشمزه و طعم دهنده اي عالي براي سس سالاد است يا مي توانيد به عنوان تسکين دهنده دستگاه گوارش تان از چاي زنجبيل استفاده کنيد. ۲. از بين بردن چربي شکم با فلفل سياه با پيپرين Piperine ، نينجاي آب کننده چربي شکم آشنا شويد! پيپرين عامل طعم و بوي فلفل سياه است. پيپرين قرن هاست که در طب شرقي براي درمان بيماري هاي مختلف از جمله التهاب و مشکلات شکم مورد استفاده قرار مي گيرد. و مطالعه حيواني اخير نشان داد که پپپرين توانايي دخالت در شکل گيري سول هاي جديد چربي را دارد – واکنشي که به نام اديپوجنسيس adipogenesis شناخته مي شود، که نتيجه آن کاهش سايز دور کمر، کاهش چربي بدن و کاهش سطح کلسترول است. گوشت گريل شده و سالادتان را با کمي پودر فلفل سياه مزه دارد کنيد تا دور کمرتان از شما سپاسگذار باشد. ۳. از بين بردن چربي شکم با دارچين دارچين حاولي آنتي اکسيدان هايي قوي به نام پلي فنل polyphenols است که ترکيبات بدن را تغيير داده و حساسيت به انسولين را بهبود مي بخشد. يک مطالعه حيواني در آرشيو Biochemistry and Biophysics نشان داده اضافه کردن دارچين به رژيم غذايي باعث از بين بردن يا کاهش تجمع چربي شکم مي شود. و يک سري مطالعه چاپ شده در مجله آمريکايي Clinical Nutrition نشان داد که اضافه کردن يک قاشق چايخوري دارچين به يک وعده غذايي نشاسته اي مي تواند به تثبيت قند خون کمک کند و بالارفتن يکباره سطح انسولين را متوقف کند. دارچين را روي پرک جو دوسر صبحانه تان بپاشيد يا به اسموتي خود اضافه کنيد تا دور کمرتان کوچک تر شده، کمتر گرسنه شويد و اشتهايتان کنترل شود. ۴. از بين بردن چربي شکم با فلفل کاين غذاهاي خيلي تند باعث مي شود زود به زود به دستشويي برويد ولي ثابت شده کمي تندي کپسايسين capsaicin (ترکيبي که باعث تندي زياد فلفل چيلي مي شود) کاهش چربي شکم را بهبود مي دهد، اشتها را سرکوب کرده و ترموژنز thermogenesis (توانايي بدن براي سوزاندن غذا به عنوان منبع انرژي) را افزايش مي دهد. يک مطالعه منتشر شده در مجله Clinical Nutrition نشان داد که مصرف روزانه کپسايسين کاهش چربي شکمي را بهبود مي بخشد. و مطالعه دوم که توسط محققان کانادايي انجام شد نشان داد مرداني که غذاهاي تند مصرف مي کنند نسبت به ديگران در وعده غذايي بعدي ۲۰۰ کالري کمتر مصرف مي نمايند. کپسايسين را مي توانيد در سس تند پيدا کنيد ولي سس ها حاوي نمک هستند و فقط چند بار فشار روي ظرف سس مي تواند حدود ۲۰ درصد مقدار سديم مورد نيازتان را تامين کند پس براي مصرف کمتر نمک بهتر است از کمي پودر فلفل براي مزه دار کردن ماهي گريل شده، گوشت و تخم مرغ استفاده کنيد. ۵. از بين بردن چربي شکم با دانه خردل خردل را به غذاي خود اضافه کنيد و حس سوزاندن را به معناي واقعي کلمه احساس کنيد! دانشمندان موسسه پلي تکنيک آکسفورد انگلستان متوجه شدند که با مصرف ۱ قاشق چايخوري خردل ( حدود ۵ کالري ) مي توانيد تا چندين ساعت بعد از غذا متابوليسمتان را تا ۲۵ درصد افزايش دهيد. نه تنها اين مطالعه بلکه مطالعه اي که در مجله آسيايي Clinical Nutrition منتشر شد نسان داد که بافت چربي احشايي موش هايي که رژيم غذاييشان همراه با خردل بود نسبت به زماني که مکمل روغن خردل استفاده مي کردند، کاهش پيدا کرده بود. خاصيت کاهش چربي هاي شکم خردل مي تواند به دليل وجود آلايل ايزوتيوسيانات allyl isothiocyanates باشد، يک ماده *فيتوکميکالها phytochemicals که باعث ايجاد طعم خاص خردل مي شود. فقط سعي کنيد از محصولات خالص و کم کالري خردل استفاده کنيد ( دانه خردل و سرکه خردل ) و از مصرف سس هاي زرد و عسلي خردل اجتناب کنيد. *مواد شيميايي گياهي، مواد مؤثر در گياهان دارويي، فيتوکميکالها يا گيامغذي phytochemicals: (برگرفته از واژه phyto به معناي «گياه» در زبان يوناني) ترکيباتي شيميايي هستند که بطور طبيعي در گياهان بوجود ميآيند و معمولاً اشاره به ترکيباتي دارند که بيشتر اثرات پزشکي دارند تا تغذيهاي. بعضي از اين مواد عامل پديد آمدن رنگ و ديگر ويژگيهاي ارگانولپتيک، همانند رنگ تند بعضي ميوهها يا بوي سير، هستند. فيتوکميکالهايي چون کاروتنوئيدها يا زردينهها از اهميت زيستي بالايي برخوردارند، اگرچه شايد ارزش غذايي بالايي نداشته باشند. شمار فيتوکميکالها در طبيعت ممکن است بيشتر از ۴٬۰۰۰ نوع مختلف باشد. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد