تغذیه/ مضرترین روش پخت غذا چیست؟
جام نيوز/ پژوهشگران از جديدترين آزمايشها دريافتهاند مواد غذايي که در روغن سرخ ميشوند خطر ابتلاي افراد به بيماري ديابت را تا ۲ برابر افزايش ميدهند. گفتني است، کارشناسان اعتقاد دارند مواد شيميايي مضر در خوراکيهايي مانند چيپس و يا مرغ سرخ شده در روغن ميتواند قند خون را از حالت کنترل خارج کرده فرد را مبتلا به ديابت کند. بررسيها نشان ميدهند، خوردن غذاهاي چرب همچنين ميتواند مادران باردار را در معرض خطر ابتلا به ديابت بارداري قرار دهد. ديابت بارداري در صورت کشف نشدن ميتواند منجر به تولد نوزاد زودرس و يا نوزادان با مرگ زودرس شود. کارشناسان به ويژه خوردن غذاهايي مانند چيپس، املت و يا مرغ سرخ کرده را به دليل بروز خطر ابتلا به ديابت ممنوع اعلام کردهاند. با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد