عصر ايران/ در خوردن بال و گردن مرغ احتياط کنيد، بسياري از مواد شيميايي و مواد سميکه در دنياي خارج از بدن شما وجود دارد در بال مرغ انباشته ميشوند و شما با خوردن اين قسمت لذيذ مرغ، خود را دچار بسياري از بيماريها ميکنيد. اينکه ميگويند به بعضي از طيور مثل مرغ هورمونهاي استروئيدي تزريق ميشوند به نظر من درست نيست زيرا اين هورمونها بسيار گران هستند و از نظر اقتصادي استفاده از آنها براي دامداران به صرفه نيست.
پوست مـرغ آلودگيهاي محيطي خيلي زيادي را ميتواند منتقل کند. چربيهاي اشباع شدهاي که دارد، ميتواند ميزان کلسترول را بالا ببرد و به کبد آسيب برساند، اگر زندگي سالم ميخواهيد يا ميخواهيد خود را در برابر بسياري از بيماريها بيمه کنيد بهتر است از خوردن چربي حيواني در حد امکان پرهيز کنيد. حتي پوست ماهي هم ميتواند بسياري از آلودگيها و بيماريها را به مصرفکننده منتقل کند.چاقي يک بيماري محسوب ميشود و ميتواند صدها بيماري را زمينهسازي کند يا بيماريهاي موجود در بدن را تثبيت کند.
امروزه مشخص شده برخلاف تصور گذشته بافت چربي در بدن، يک بافت مرده نيست و بسيار فعال است و در رديف غدد درونريز شمرده ميشود و ميگويند انواع آنزيمها از اين بافتهاي چربي ترشح ميشود طوريکه تمام سيستم کنترل گرسنگي و اشتها را تحتتأثير خود قرار ميدهد. بهخصوص اگر اين چربيها در ناحيه شکم انباشته شده باشند و هرچه قطر و طول شکم بيشتر باشد عمر فرد کوتاهتر ميشود. اغلب انواع اسيدها از بافت چربي شکميوارد جريان خون ميشوند و تمام رگها را طوري تحت تأثير قرار ميدهند که حالت کشساني آنها از بين ميرود.
کبد چرب ميتواند به سمت بيمارياي به نام استارتو هپاتايتيسم برود که در 20درصد افرادي که به اين بيماري مبتلا ميشوند موجب نارسايي کبدي ميشود که اين بيماري بسيار خطرناک است و در نوع خودش ميتواند باعث مرگومير شود.در خوردن بال و گردن مرغ احتياط کنيد، بسياري از مواد شيميايي و مواد سميکه در دنياي خارج از بدن شما وجود دارد در بال مرغ انباشته ميشوند و شما با خوردن اين قسمت لذيذ مرغ، خود را دچار بسياري از بيماريها ميکنيد. اينکه ميگويند به بعضي از طيور مثل مرغ هورمونهاي استروئيدي تزريق ميشوند به نظر من درست نيست زيرا اين هورمونها بسيار گران هستند و از نظر اقتصادي استفاده از آنها براي دامداران به صرفه نيست.
به طيور معمولاً آنتيبيوتيک ميدهند، آنتيبيوتيکها آنها را در مقابل بيماريها محافظت ميکند و هم باعث ميشود به اصطلاح زودتر وزن بگيرند و رشد کنند. توصيه ميشود، زماني دام و طيور ذبح شوند که عمر آنتيبيوتيکها به نيمه رسيده باشد، تا وقتيکه اين گوشتها به بازار مصرف ارائه ميشوند، آنتيبيوتيکها به انسان منتقل نشوند، ولي متأسفانه در بسياري از موارد اين نکته رعايت نميشود، به همين علت بعضي از افراد در مقابل انواع آنتيبيوتيکها از خودشان مقاومت نشان ميدهند بدون اينکه خودشان علت آن را بدانند.
دليل اين است که معمولاً مواد شيميايي و مواد سميدر چربي حل ميشوند و اصولاً بيماريهايي که در حال حاضر در کشور ما خيلي گسترده هستند بيماريهاي قلبي و عروقي ناشي از افزايش چربي خون يا افزايش چربي که از طريق چربيهاي حيواني منتقل ميشوند. در مورد مرغ توصيه ميشود، پوست مرغ مصرف نشود براي اينکه بيشتر اسيدهاي چرب اشباع شده يا چربيهايي که ميتواند باعث افزايش وزن و افزايش کلسترول شود در اين پوست وجود دارد. اين چربيها گاهي در داخل شکم و کنارههاي ران مرغ هم ديده ميشوند که بايد حتما جدا شوند.
پوست مرغ آلودگيهاي محيطي خيلي زيادي را ميتواند منتقل کند، چربيهاي اشباع شدهاي که دارد، ميتواند ميزان کلسترول خون شما را بالا ببرد و به کبد آسيب برساند.خانمها وقتي که به مرحله بلوغ ميرسند يک جهش پيدا ميکنند و يکي از تغييراتي که در آنها علاوه بر افزايش طول قدشان ديده ميشود، تغييرات ترکيبي بدنشان است.
دختر خانمها قبل از بلوغ از نظر ذخاير چربي بدنشان با پسرها، يکسان هستند ولي به محض اينکه به مرحله بلوغ ميرسند و اولين دوره قاعدگي را تجربه ميکنند مقدار چربي انباشته شده بدن آنها تا 30درصد افزايش پيدا ميکند و به اين دليل خانمها نسبت به آقايان در معرض خطر شديدتري براي افزايش وزن و انباشتگي چربي قرار دارند.خانمهايي هم که از اين طريق چاق ميشوند هورمونهايشان دچار اختلال ميشوند و نسبت هورمون تستسترون در خونشان افزايش پيدا کرده و دچار مشکلاتي مثل رويش موهاي زائد ميشوند.
منبع چربي و آلودگي در گردن مرغ
پوست مرغ آلودگيهاي محيطي خيلي زيادي را ميتواند منتقل کند. چربيهاي اشباع شدهاي که دارد، ميتواند ميزان کلسترول را بالا ببرد و به کبد آسيب برساند، اگر زندگي سالم ميخواهيد يا ميخواهيد خود را در برابر بسياري از بيماريها بيمه کنيد بهتر است از خوردن چربي حيواني در حد امکان پرهيز کنيد، حتي پوست ماهي هم ميتواند بسياري از آلودگيها و بيماريها را به مصرفکننده منتقل کند.چاقي يک بيماري محسوب ميشود و ميتواند صدها بيماري را زمينهسازي کند يا بيماريهاي موجود در بدن را تثبيت کند.
امروزه مشخص شده برخلاف تصور گذشته بافت چربي در بدن، يک بافت مرده نيست و بسيار فعال است و در رديف غدد درونريز شمرده ميشود و ميگويند انواع آنزيمها از اين بافتهاي چربي ترشح ميشود طوريکه تمام سيستم کنترل گرسنگي و اشتها را تحتتاثير خود قرار ميدهد. بهخصوص اگر اين چربيها در ناحيه شکم انباشته شده باشند و هرچه قطر و طول شکم بيشتر باشد عمر فرد کوتاهتر ميشود و اغلب انواع اسيدها از بافت چربي شکميوارد جريان خون ميشوند و تمام رگها را طوري تحت تاثير قرار ميدهند که حالت کشساني آنها از بين ميرود.
کبد چرب ميتواند به سمت بيمارياي به نام استارتو هپاتايتيسم برود که در ۲۰درصد افرادي که به اين بيماري مبتلا ميشوند موجب نارسايي کبدي ميشود که اين بيماري بسيار خطرناک است و در نوع خودش ميتواند باعث مرگومير شود.
رابطه طيور و آنتيبيوتيک
در خوردن بال و گردن مرغ احتياط کنيد، بسياري از مواد شيميايي و مواد سميکه در دنياي خارج از بدن شما وجود دارد در بال مرغ انباشته ميشوند و شما با خوردن اين قسمت لذيذ مرغ، خود را دچار بسياري از بيماريها ميکنيد. اينکه ميگويند به بعضي از طيور مثل مرغ هورمونهاي استروئيدي تزريق ميشوند به نظر من درست نيست زيرا اين هورمونها بسيار گران هستند و از نظر اقتصادي استفاده از آنها براي دامداران به صرفه نيست.
به طيور معمولا آنتيبيوتيک ميدهند، آنتيبيوتيکها آنها را در مقابل بيماريها محافظت ميکند و هم باعث ميشود به اصطلاح زودتر وزن بگيرند و رشد کنند به همين دليل توصيه ميشود، زماني دام و طيوري که از آنتيبيوتيکها استفاده کردهاند ذبح شوند که نيمه عمر دارو سپري شده باشد تا وقتيکه اين گوشتها به بازار مصرف ارائه ميشوند، اين آنتيبيوتيکها به انسانها منتقل نشوند، ولي متاسفانه در بسياري از موارد اين نکته رعايت نميشود.
به همين علت بعضي از افراد در مقابل انواع آنتيبيوتيکها از خودشان مقاومت نشان ميدهند بدون اينکه خودشان علت آن را بدانند، دريافت اين آنتيبيوتيکها ميتواند از طريق شير، گوشت و انواع منابع حيواني باشد.و اما فلسفه اينکه ميگويند در خوردن بال و گردن مرغ احتياط کنيد اين است که معمولا مواد شيميايي و مواد سميدر چربي حل ميشوند و اصولا بيماريهايي که در حال حاضر در کشور ما خيلي گسترده هستند بيماريهاي قلبي و عروقي ناشي از افزايش چربي خون يا افزايش چربي LDLنانجيب است که از طريق چربيهاي حيواني منتقل ميشوند.
در مورد مرغ توصيه ميشود، پوست مرغ را نخورند براي اينکه بيشتر اسيدهاي چرب اشباع شده يا چربيهايي که ميتواند باعث افزايش وزن و افزايش کلسترول شود در اين پوست وجود دارد. اين چربيها گاهي در داخل شکم و کنارههاي ران مرغ هم ديده ميشوند که بايد حتما جدا شوند.پوست مرغ آلودگيهاي محيطي خيلي زيادي را ميتواند منتقل کند، چربيهاي اشباع شدهاي که دارد، ميتواند ميزان کلسترول خون شما را بالا ببرد و به کبد آسيب برساند.
علت خوشمزگي بال مرغ، چربي زيادي است که در آن قسمتها انباشته شده و هرچيزي که خوشمزه باشد يک لذت آني و يک حسرت دائميايجاد ميکند. در رابطه با گردن مرغ هم گفته ميشود که گردن محل عبور خيلي از بافتهاي اعصاب است و بسياري از غدد لنفاوي در گردن قرار دارد که احتمالا اينها ميتواند موجبات انتقال بعضي از ترکيبها را فراهم کند که براي انسان مضر است و توصيه ميشود که خانمها و دخترخانمها ميل نکنند.
خانمها وقتي که به مرحله بلوغ ميرسند يک جهش پيدا ميکنند و يکي از تغييراتي که در آنها علاوه بر افزايش طول قدشان ديده ميشود، تغييرات ترکيبي بدنشان است، دخترخانمها قبل از بلوغ از نظر ذخاير چربي بدنشان با پسرها يکسان هستند ولي به محض اينکه به مرحله بلوغ ميرسند و اولين دوره قاعدگي را تجربه ميکنند مقدار چربي انباشته شده بدن آنها تا ۳۰درصد افزايش پيدا ميکند و به اين دليل خانمها نسبت به آقايان در معرض خطر شديدتري براي افزايش وزن و انباشتگي چربي قرار دارند
و وقتي در بدن مقدار چربي بالا باشد سوختوساز آن بدن پايين ميآيد، درنتيجه به حجم عضلاني بدن پسران اضافه ميشود و در دختران چربي به بدنشان اضافه ميشود.بعد از بلوغ نياز پسران به انرژي و پروتئين خيلي بيشتر از خانمهاست زيرا محل سوخت ترکيبهاي درشت مغذيهايي که توليد انرژي ميکند مثل قندها و چربيها در عضلات، صورت ميگيرد. خانمها عضلات ظريفتر و بافت چربي بيشتر و درنتيجه مقاومت بيشتري دارند و آقايان عضلات بزرگتر و بافت چربي کمتر و درنتيجه مقاومت کمتري دارند. ذخيره انرژي خانمها باعث ميشود در مقابل درد، گرسنگي و تشنگي و استرسها مقاومتر باشند گرچه اندام ظريفتري دارند.
مساله چاقي به جز چند مورد که جزو بيماريهاست برميگردد به دريافت انرژي و مصرف انرژي؛ درست مثل درآمد ميماند هرچه درآمد ما بيشتر از مخارجمان باشد بهصورت پسانداز ذخيره ميشود و تبديل به يک سرمايه ميشود.در بدن هم هرچقدر انرژي دريافتيمان بيشتر از انرژي مصرفيمان باشد مازاد آن تبديل به بافت چربي ميشود که در خانمها اين انباشتگي چربي خيلي راحتتر رخ ميدهد و اگر از قسمتهاي چرب دامها و طيور استفاده شود اين دريافت انرژي افزايش پيدا ميکند و درنتيجه آن چاقي سريعتر تجلي پيدا ميکند.
وقتي آقايان چاق ميشوند استروژن بدنشان افزايش پيدا ميکند و فرم بدنشان به سمت فرم بدن خانمها ميرود و خانمهايي هم که از اين طريق چاق ميشوند هورمونهايشان دچار اختلال ميشوند و نسبت هورمون تستسترون آن در خونشان افزايش پيدا ميکند و دچار مشکلاتي مثل رويش موهاي زائد ميشوند.
با کانال تلگرامي «آخرين خبر» همراه شويد
بازار