مشاوره سلامت/ چرا نباید «برنج پخته شده مانده» را مصرف کرد؟
تسنيم/ بايد دقت داشت که هرگز نبايد برنج پخته شده که در فضاي آزاد بهمدت چندين ساعت مانده است را مصرف کرد چرا که در برنج مانده، باکتري به نام "باسيلوس سرئوس" رشد ميکند که خطرناک است. مواد سمي حاصل از اين باکتري موجب گرفتگي عضلات اسهال و تهوع شديد ميشود. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar