ویدئو/ دشمنی به نام تراریخته
آخرين خبر/ محصولات ارگانيک به محصولاتي گفته ميشود که در هيچ يک از مراحل کاشت، داشت و برداشت از هيچ نوع فرآيند شيميايي استفاده نميشود، يعني براي توليد محصولات از روشهاي کاملا طبيعي استفاده ميشود و هيچگونه آسيبي نه براي انسانها و نه براي محيطزيست وجود ندارد. اگر پس از بازرسيهاي گوناگون انواع آلودگي شيميايي در آب، خاک يا محصول وجود نداشته باشد و تمام استانداردها رعايت شود؛ محصول ارگانيک خواهد بود. از طرفي محصولات تراريخته يا دستکاري شده ژنتيکي، محصولاتي هستند که داخل آنها يک يا چند ژن و براي اهداف مختلفي وارد شده است. به معناي عام يعني محصولات را به شکل ژنتيکي دستکاري ميکنند تا بتوانند به هدف خود در توليد محصولات دست يابند. بهعنوان مثال يک ژن که سم توليد ميکند را از يک باکتري جدا کرده و به گياه ذرت يا سويا منتقل ميکنند. به اين ترتيب ذرت يا سويا با توليد سم، در برابر آفات از خود محافظت ميکنند و دچار آفتزدگي نميشوند. بنابراين محصولات تراريخته، روند طبيعي رشد و توليد را طي نکرده و به شکل ژنتيکي دستکاري ميشوند. لذا از زماني که اين محصولات وارد چرخه غذايي زمين شدند، يعني از 20سال پيش تا به حال، بحثها و اما و اگرهاي زيادي درباره آنها وجود داشته است. به استناد اظهارنظر صريح سازمان بهداشت جهاني يکي از دلايل مقاومت انسان نسبت به آنتيبيوتيکها، استفاده از محصولات تراريخته است. دليل اين موضوع اين است که به محصولات تراريخته ژن مقاومت نسبت به آفات، عوامل ميکروبي يا بيماريهاي گياهي منتقل ميشود. اين ژنها بهعنوان يکي از ابزارهاي مهندسي ژنتيک است که به خورد جامعه داده ميشود. اين قضيه مثل يک جراح است که ابزار جراحي را در شکم بيمار جا گذاشته باشد. نتيجه هم ميشود ساخت آنتيبيوتيکها و داروهاي قويتر و مصرف بيشتر دارو با تاثير کمتر. ابتلا به بيماريهاي ديگر را هم به اين فهرست اضافه کنيد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar