تغذیه/ سیب زمینی خام بخورید، به این دلایل!
نت نوشت/ اگر ترس مصرف سيب زميني خام از يک باور قديمي در شما باقي مانده است، نظر خود را به سرعت عوض کنيد چرا که علم ثابت مي کند خوردن سيب زميني خام مي تواند براي سلامتي بسيار مفيد باشد. سيب زميني يکي از مواد غذايي پر مصرف در سراسر دنيا است که به اشکال مختلف مورد مصرف قرار مي گيرد. اين ماده غذايي راه هاي پخت فراوان و گوناگوني دارد و بسياري از افراد گمان مي کنند که سيب زميني را نبايد به صورت خام مصرف کرد اما هيچ دليل علمي براي آن وجود ندارد در حالي که سيب زميني خام مزاياي بسياري براي بدن دارد که يکي از آنها بهبود عملکرد دستگاه گوارش است. نت نوشت براي شما مي گويد که به چه دلايلي مي بايست سيب زميني خام مصرف کنيد تا باورهاي کهنه و قديميتان را دور بريزيد و سلامتي را به بدن خود هديه بدهيد. خواص سيب زميني خام سيب زميني به صورت آب پز، سرخ شده، بخار پز و يا کبابي مورد استفاده قرار مي گيرد. منظور از سيب زميني خام سيب زميني است که به درستي و کامل پخته نشده باشد. همان طور که مي دانيد جوشاندن سبزيجات يکي از روش هاي معمول جهت نگهداري و يا به نحوي تميز کردن آن ها است. سبزيجات از هر رده و گروهي که باشند به صورت خام در سراسر دنيا مورد استفاده قرار مي گيرد اما مصرف سيب زميني به صورت خام امري رايج نيست. يکي از دلايلي که براي اين امر وجود دارد، نوع غده اي بودن سيب زميني است که به صورت خام شايد طعم خوشايندي نداشته باشد اما هيچ گونه ضرري نخواهد داشت. ترکيبات غذايي در سيب زميني قبل و بعد از پخته شدن هيچ گونه تغييري نخواهد کرد، بنابراين سيب زميني خام همان مقدار خواص دارد که سيب زميني پخته شده. سيب زميني خام چه خواصي دارد ؟ از منابع غذايي که در سيب زميني وجود دارد به اين چند نکته اشاره مي کنيم : منبع غني ويتامين C، پتاسيم، فيبر، کربوهيدرات و . . . سيب زميني مي تواند قدرت سيستم ايمني بدن را به شدت افزايش دهد. فشار خون را پايين آورد، سرعت گوارش را افزايش داده و انرژي طبيعي در بدن را بيشتر کند. همان طور که مي دانيد سيب زميني يک منبع بزرگ نشاسته است. ما در بدن خود ميزان بالايي نشاسته خام را هضم مي کنيم ولي از مصرف سيب زميني خام واهمه داريم. در حالي که سيب زميني علاوه بر خواصي که در غده اصلي دارد، پوست بسيار پرخاصيتي نيز دارد. از خوردن سيب زميني خام نترسيد همان طور که گفته شد بدن انسان قادر به هضم نشاسته خام است به اين معنا که بدن مواد مغذي را از غذا دريافت مي کند و پس مانده را به طور کامل هضم نمي کند يا به اصطلاحي تمامي مواد غذايي به صورت کامل متابوليزه نخواهند شد. اين امر ممکن است منجر به سوء هاضمه، گاز معده و يا مشکلات تخميري در روده شود. اين تنها مشکلي است که ممکن است از خوردن سيب زميني خام شما را دچار کند. در حقيقت شما با پخت و پز اين متابوليسم را خنثي مي کنيد و يا به طور کامل سختي آن را مي گيريد ولي عناصر مغذي چه به صورت خام چه به صورت پخته توسط خود بدن از غذا دريافت مي شود. البته ترکيبات آلکالوئيدهاي فعال در برخي از سبزيجات خام وجود دارد که ممکن است براي کودکان مضر باشد و مصرف آن براي کودکان توصيه نمي شود ولي افراد بزرگسال در صورتي که مشکلاتي در هضم آن نداشته باشند مي توانند سيب زميني را به صورت خام نيز مصرف کنند. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar