تغذیه/ آنچه پس از نوشیدن چای در بدن رخ میدهد
بهداشت نيوز/ چاي يکي از محبوبترين نوشيدنيها در جهان است که نه تنها ميتواند بهواسطه ويژگيهاي خاص خود تشنگي را فرو بنشاند و آب مورد نياز بدن را تامين کند، بلکه حاوي آنتياکسيدانهاي قدرتمندي است که قدرت جادويي خود را در اختيار بدن قرار ميدهند تا با راديکالهاي آزاد مقابله کند.چاي در انواع مختلفي در دسترس است که شايد شناخته شدهترين آنها چايهاي سبز، سياه و سفيد باشند. رويدادهاي جالب توجهي پس از نوشيدن چاي در بدن رخ ميدهند که در ادامه به برخي از آنها اشاره ميشود. افزايش سوختوساز آيا قصد داريد بدون اينکه در وزن خود تغييري ايجاد کنيد، سوختوساز خود را تقويت کنيد؟ تحقيقات محققان نشان ميدهد که کاتچينهاي موجود در چاي، مانند EGCG که در چايهاي سبز و سفيد بيشتر وجود دارد، ميتوانند سوخت و ساز را تسريع کنند. کاهش چربي شکمي بنابر پژوهشي که در نشريه Journal of Research in Medical Sciences منتشر شد، نوشيدن چهار فنجان چاي در روز کاهش قابل توجه وزن بدن و اندازه دور کمر را موجب ميشود. همچنين، کاتچين EGCG به واسطه تقويت ترموجنسيس، توانايي بدن براي سوزاندن چربي، مشهور است. پيشگيري از آنفلوآنزا بنابر همان گزارش که در نشريه Journal of Indian Society of Periodontology منتشر شد، EGCG موجود در چاي سبز ميتواند به صورت مستقيم مرگ باکتريها و ويروسها، از جمله ويروس آنفلوانزا، را رقم بزند. متعادل کننده قند خون بنابر گزارش منتشر شده در نشريه Journal of Indian Society of Periodontology، چاي سبز سوخت و ساز ليپيد و گلوکز را بهبود ميبخشد، از افزايش ناگهاني و سريع قند خون پيشگيري ميکند و نرخ سوخت و ساز را نيز متعادل ميسازد. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar