پزشکان بدون مرز/ استفاده از فست فودها و تنقلات ناسالم و نوشابه در کودکان باعث می‌شود هوش آنها همراه با افزایش سن کاهش چشمگیری پیدا کند.
تحقیقات نشان می‌دهد، مصرف فست‌ فودها و هله‌هوله‌ها در کودکان زیر 8 سال بسیار بیشتر از آنچه قبلا تصور می‌شد باعث کاهش ضریب هوشی می‌شود.
در حالی که مصرف غذاهای سالم می‌تواند ضریب هوشی کودکان را افزایش دهد، استفاده از فست‌فودها، هله‌هوله‌ها و نوشابه در کودکان باعث می‌شود هوش آنها همراه با افزایش سن کاهش چشمگیری پیدا کند.
دانشمندان انگلیسی متوجه شدند، میزان IQ کودکانی که تا 8 سالگی از فست‌فودها و غذاهای ناسالم استفاده کرده‌اند حداقل 2 نمره کمتر از کودکان دیگر است.
در فاصله سنی بین 6 تا 24 ماه میزان تاثیر تغذیه ناسالم در ضریب هوشی کودکان بیشترین میزان را دارد و در صورتی که والدین به این موضوع توجه نکنند، در آینده صاحب کودکان کم‌هوش می‌شوند.
در این دوره مغز نیاز بسیار زیادی به مواد مغذی برای ساخت بافت‌های خود دارد و در صورت تامین نشدن این نیاز، قسمت‌های مرتبط با حافظه و تجزیه و تحلیل به خوبی رشد نخواهند کرد. بزرگ‌ترین اشتباه والدین دادن مواد غذایی مانند بیسکویت، شکلات، نوشیدنی‌های صنعتی و نوشابه‌های گازدار، چیپس و ساندویج به کودکان در این دوره از زندگی آنهاست.



همراهان عزیز، آخرین خبر را بر روی بسترهای زیر دنبال کنید:
آخرین خبر در تلگرام
https://t.me/akharinkhabar
آخرین خبر در ویسپی
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرین خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرین خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar