این مواد غذایی را نباید زود دور بیاندازید!
چاره چي/ ماندگاري بسياري از مواد غذايي بيشتر از آن چيزي است که تصورش را بکنيم، پس آن ها را دور نريزيد. -پاستا تا زماني که بسته ي حاوي پاستا يا ماکاروني را باز نکرده ايد مي توانيد آن را حتي بعد از گذشت ۱۰ سال با کمي تغيير مزه، مصرف کنيد. -حبوبات کنسرو شده اگر کنسرو حبوبات داريد بايد بدانيد بعد از گذشت سال ها هم مي توانيد استفاده کنيد به شرط آنکه کمي آن ها را در آب خيس کنيد. -سرکه اسيد موجود در سرکه ها موجب مي شود تا از رشد انواع ميکروب ها در آن ها جلوگيري شود.بنابراين در هر زماني مي توانيد از آن ها استفاده کنيد حتي اگر دچار تغيير رنگ شوند. -نمک نمک از سنگ نمک بوجود آمده و نه دچار کپک زدگي مي شود و نه ميکروب در آن نفوذ پيدا مي کند ، طعم نمک نيز دچار تغيير نمي شود. -اسانس وانيل در اسانس هاي وانيل مقدار زيادي الکل وجود دارد که ماندگاري آن را زياد کرده اما عطر و طعم آن تا ۵ سال ماندگار است.بهتر است در مکاني گرم و دور از نور خورشيد و خارج از يخچال نگهداري شود تا عطر خود را از دست ندهد. -تخم مرغ تخم مرغ هايي را که خريداري مي کنيد تا ۳ هفته بعد از خريد شما هم مي توانند در يخچال تازه بمانند.بر روي تخم مرغ ها معمولا اسپري روغني زده مي شود تا ميکروب ها به داخل آن نفوذ پيدا نکنند، پس اگر تخم مرغ را آب پز کرديد سعي کنيد در مدت يک هفته آن را مصرف کنيد. -فلفل همه ي انواع فلفل داراي ژني هستند که از نابودي سلول هاي آن ها جلوگيري مي کند.آن ها مي توانند تا ۷ روز در يخچال سالم بمانند، فلفل سبز در مقايسه با ديگر انواع آن ها تا ۳ هفته هم مي تواند سالم بماند. -کالباس اگر سوسيس يا کالباس خريده ايد، مي توانيد در صورت باز نکردن بسته بندي آن ها ، تا ۳ هفته آن ها را تازه نگهداري کنيد.اما در صورت باز شدن بسته بندي به دليل قرار گرفتن در معرض ميکروب ها بايد بين ۳ تا ۵ روز استفاده شوند. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در تلگرام https://t.me/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar